Du er her
Forside > Events > 7 uvurderlige oplevelser du får på et udlandsophold med EF Sprogrejser

7 uvurderlige oplevelser du får på et udlandsophold med EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

Mange unge mennesker vælger at tage på et udenlandsk sprogophold med EF Sprogrejser. Og med god grund. Det er en rejse, der giver uforglemmelige oplevelser, mens man lærer et nyt sprog, kultur og mennesker. Du udvikler dine kompetencer, lærer at begå dig i en anden kultur med andre normer, og så får du – med lidt held – venskaber for livet. Med andre ord, der er rigtig mange fordele ved at tage på sprogrejse – her får du 7 af dem.

Flydende sprog med EF Sprogrejser

Når du er på en af EF Sprogrejsers sprogskole er du konstant udsat for det sprog, du gerne vil lære. Du bliver – alt efter hvilket niveau du er på – mere eller mindre kastet ud i det med EF Sprogrejser. Og det er den bedste måde at lære et nyt sprog på. Det kan være svært i starten, når man er væk fra ens venner og familie, men EF Sprogrejsers guides er altid klar til at hjælpe, hvis der er brug for lidt ”dansk” assistance. Den lidt hårde start bliver dog hurtigt erstattet af glæde og stolthed over, at man kan se og mærke ens sprogfærdigheder bliver bedre og bedre, og inden for nul komma fem, er du flydende i engelsk, spansk eller japansk.  Tidligere rejsende med EF Sprogrejser har endda fortalt, at de på et tidspunkt begyndte at tænke i det sprog, de gerne ville lære. EF Sprogrejser har et stort udvalg af sprogprogrammer, der passer alle typer elever.

 

Sprogfærdighederne ryger til tops – sammen med selvtilliden

I og med du bliver bedre til sproget, ryger din selvtillid helt til tops. Du finder ud af, at du kan meget mere, end hvad du gik og troede. Hvad der i starten var svært at håndtere er nu det mest simple i verden. Du kan tale frit og flydende med dine medstuderende, spørge din underviser – som har dit læringssprog som modersmål – svære spørgsmål, der går i dybden med grammatikken, og du kan begå dig i byen helt uden hjælp – du klarer det nemlig selv. Følelsen af at man har opnået et mål, giver én mod på mere, og man får lysten til at sætte sig endnu flere mål. EF Sprogrejser fokuserer i høj grad på, at de unge rejsende bliver så selvstændige som muligt, mens en guide altid er klar i baggrunden, hvis det bliver nødvendigt – og det gør det sjældent.

 

Du lærer ikke blot sproget, du taler det

Der er mange forskelle på at lære et nyt sprog fra Danmark, kontra det, at være i det land hvis sprog, du gerne vil lære. Når du rejser med EF Sprogrejser bliver du en del af den lokale kultur og befolkning, og du lærer derfor ”gadesproget” – det sprog, englændere, spaniere eller japaner bruger i dagligdagen. Du bliver accepteret nede på den lokale restaurant eller cafe, og dit jargon hænger fast i mange år fremover, så folk nogle gange tror, du rent faktisk er lokal.

Kultur, livsstil og normer bliver udfordret

Med EF Sprogrejser oplever du helt andre kulturer, livsstile og normer, når du studerer i udlandet – og det gør, at du reflekterer over vores måde at gøre tingene på i Danmark. I Spanien tager man for eksempel siesta, som er en pause eller lur om eftermiddagen – noget vi aldrig ville gøre på danske arbejdspladser. Men i Sydeuropæiske lande er det en tradition, fordi det ofte var for varmt at arbejde midt om eftermiddagen. Det er blot et eksempel på, at alle lande er unikke. Noget man aldrig kan opleve på en skolebænk i Danmark. Når du rejser med EF Sprogrejser, oplever du de enkelte landes enestående kultur og normer helt tæt på, og du reflekterer over ”den danske måde”, hvilket er tegn på, at du udvikler dig i den rigtige retning – både kompetencemæssigt og som menneske. På EF Sprogrejsers blog kan du læse flere artikler om landenes forskelle

 

Sæt krydser på bucket-listen

Du får mange faglige fordele, når du rejser med EF Sprogrejser – men der er også en masse plads til fantastiske oplevelser uden fagmæssigt indhold. Med alle EF Sprogrejsers destinationer og pakker er der sat tid af til at opleve spændende attraktioner. Se f.eks. Frihedsgudinden, når du er i New York, eller sæt dagen af til sol, strand og aktiviteter i Floridas Palm Beach. EF Sprogrejsers guides kan også hjælpe med de mindre kendte steder, så du rigtig kan føle dig som en indfødt, og opleve destinationen helt uden filter.

 

Din karrierer får et boost

Mange af programmerne har en varighed, der, over for kommende arbejdsgivere, fortæller, at du er moden og ansvarsfuld – to kvaliteter, der er eftertragtet i erhvervslivet. Det kan være vejen til dit første studiejob, hvis du kan vise over for arbejdspladsen, at du har deltaget i et eller flere af EF Sprogrejsers programmer. Især hvis de sigter efter en virksomhed, der har internationale relationer eller medarbejdere, kan et sprogprogram fra EF Sprogrejser give dig en fordel i ansøgningsprocessen.

 

Du lærer meget mere end et sprog

Når du rejser med EF Sprogrejser, lærer du ikke kun et nyt sprog – men alle målbare parametre tager et hop opad. Udover bedre sprogkompetencer og selvtillid, lærer du, hvad der er vigtigt for dig. Du finder ud af, hvad du gerne vil i fremtiden, og hvad der måske ikke er så interessant. Det giver dig et klart billede over, hvad du vil, og derfor bliver du mere målrettet, når du kommer hjem fra et udlandsophold med EF Sprogrejser.

 

Hvad venter du på?

EF Sprogrejser giver dig muligheden for at tage på dit livs rejse, hvor unikke oplevelser, spændende destinationer og andre unge rejsende gør turen uforglemmelig – alt imens du lærer et nyt sprog. Læs mere om de forskellige destinationer og muligheder på efsprogrejser.dk Hvad venter du på?

Top