Du er her
Forside > Elektronik > Adgangskontrol fra Keypartner skaber større sikkerhed

Adgangskontrol fra Keypartner skaber større sikkerhed

Du vil sikkert nødigt ende i en situation, hvor du bliver nødt til at omlægge hele låsesystemet i dit hus, fordi der er en enkelt nøgle, der er forsvundet. Dette er en risiko, hvis du har et almindeligt mekanisk låsesystem, men du kan slippe for risikoen med elektronisk adgangskontrol.

Det smarte ved elektronisk adgangskontrol er, at systemet gør det nemt at ændre adgangsforhold løbende, at tilføje eller udelukke brugere, at spærre en nøgle og ikke mindst at se, hvem der kommer og går.

Keypartner kan levere effektiv adgangskontrol

Du behøver ikke lede længe efter et firma, der er klar til at levere adgangskontrol til dit hus. Det kan Keypartner nemlig! Firmaet forhandler adgangskontrolsystemer som Salto og SMARTair fra Ruko. Derudover kan du hos Keypartner få adgangskontrol fra mærket SimonsVoss. Der er i alle tilfælde tale om adgangskontrolsystemer, der på enkel og effektiv vis giver brugeren mulighed for at administrere alle adgangsbehov og låse alle dørene uden brug af indviklede og dyre kabelsystemer.

Som enheder kan adgangssystemer fra Salto, SMARTair og SimonsVoss fås batteridrevne. Ønsker du derimod et system, der kan tilsluttes via et netværk og således styres gennem pc, så kan det ordnes ved, at der trækkes kabler fra enhederne imellem.

Kvalitet behøver ikke koste en bondegård

At Keypartner leverer gode og effektive adgangskontrolsystemer, er ikke ensbetydende med, at du skal bruge hele din månedsløn på at skaffe udstyret. Keypartners løsninger er nemlig billige, pålidelige og fremtidssikrede. Dertil kommer, at de er lette at installere og konfigurere. Som en ekstra service kan du hos Keypartner altid få et gratis sikkerhedstjek og et uforpligtende tilbud.

Uanset hvad kan du være sikker på, at du med adgangskontrol fra Keypartner får større sikkerhed i husstanden.

Her finder du Keypartner

Øster Søgade 36, 1357 København K

Tlf.: 82828209

info@keypartner.dk

CVR-nr.: 36963964

Top