Du er her
Forside > Erhverv > Advokater fra Ret&Råd – hvilken type advokater er de?

Advokater fra Ret&Råd – hvilken type advokater er de?

Ret&Råd er en stor landsdækkende kæde af advokater, som er placeret rundt om i Danmark på lokale kontorer. I denne formation er der mere tale om vidensdeling og netværk snarere end en egentlig kæde, som vi kender det fra detailbutikker.

Ret&Råd har alle typer advokater inden for kæden.

Ret&Råds advokater har alle været selvstændigt praktiserende, men er også en del af kæden, hvor de har mulighed for at blive mere synlige og få del i en række fordele ved at være en del af en større kæde. Ret&Råd har et hovedkontor, som tager sig af mange de kommunikative aspekter og samtidig hjælper med til at markedsføre advokaterne samt hjælpe med til at videreuddanne alle kædens advokater, så de altid er skarpe inden for de områder, de hver især praktiserer.

Ret&Råd har eksperter inden for alle privat– og erhvervsretslige områder af juraen – både nationalt og internationalt.

Inden for privatret kan Ret&Råds advokater hjælpe inden for alt fra familiemæssige til økonomiske forhold samt eks. køb af bolig og meget mere. Inden for erhvervsret kan du finde hjælp til ejendomsret, økonomi- og personaleforhold samt meget mere. Overordnet set er der ikke et område, som Ret&Råd ikke har advokater til. Deres advokater kan rådgive i det meste og har også erfaring inden for det meste. Ret&Råds fordel er, at hvis ikke de har erfaring med lige nøjagtig din situation, så har de en kollega der har, som de kontakter og sørger for at du får den absolut bedste rådgivning.

Mange advokater har speciale inden for nogle bestemte områder, hvilket også er tilfældet hos Ret&Råd, hvor du kan blive henvist til en af deres mange kollegaer, hvis de finder at der er en anden advokat, som passer bedre til din forespørgsel.

Du kan selv gå på opdagelse på Ret&Råds hjemmeside her og se om du ikke kan blive lidt klogere på nogle af dine private forhold eller endda blive erhvervsmæssigt inspireret.

Top