Du er her
Forside > Hjemmet > Vi overvejer at købe en fugtmåler, sammen med en affugter maskine

Vi overvejer at købe en fugtmåler, sammen med en affugter maskine

Min man mand og jeg købte her sidste forår, et sommerhus i Nordjylland. Vi er bosat i Vejle med to hjemmeboende børn, der er blevet lige så begejstret for vores nyerhvervet sommer oase, lige bortset fra det anneks der ligger op af huset, der var meningen skulle være deres, når vi er deroppe. Problemet ligger i fugt i rummet og vi har derfor overvejet at købe en luft affugter og en fugtmåler.

Hensigten med dette er, først og fremmest at få målt hvor høj luftfugtigheden er i rummet generelt, om det er et konstant problem og om det kan minimeres, med en affugter, der kunne køre når nu vi er deroppe. Med en fugtmåler har vi snakket om at det er muligt for os at følge udviklingen, om det har en stor effekt eller om det ville være langt nemmere og billigere, bare at lufte mere ud i annekset.

Vi har undersøgt lidt omkring hvilken fugtmåler der er bedst til prisen og sat os for at indhente lidt viden omkring leje eller køb af en affugter, men der er mange muligheder og modeller på markedet, så det er ikke så let. Umiddelbart er det ikke vanvittig dyrt at leje en affugter, men det løber jo hurtigt op, i modsætning hvis vi selv ejer en affugter maskine. Kunne godt bruge et solidt tip omkring de her affugtere, har du et?

Top