Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Anbefaling af tandimplantater i København

Anbefaling af tandimplantater i København

103119744

De bedste tandimplantater i København

Enhver der har været igennem en behandling med tandimplantater ved, hvor vigtigt det er, at man får fat i en dygtig tandlæge med mange års erfaring og ekspertise, som man kan føle sig tryg ved, når man sidder i tandlægestolen.

Der kan være mange grunde til at få foretaget en behandling med tandimplantater, og det kan blandt andet skyldes paradentose, caries, et uheld hvor man har mistet en eller flere tænder, og nogen mennesker er ganske enkelt født uden tænder, hvorfor tandimplantater er et helt naturligt og det mest oplagte valg.

Jeg var selv så uheldig at styrte på min cykel, hvilket resulterede i, at jeg mistede en af mine fortænder samt en tand i undermunden. Det kan være det rene helvede at finde en tandlæge til sådan en opgave, hvis ens egen tandlæge ikke lige tilfældigvis er specialiseret i dette. Men jeg var så heldig, at min forsikring henviste mig til tandlægen, Torben Jørgensen, der er placeret i København V. På denne tandklinik har de hele 25 års erfaring med tandimplantater, og det var en af grundende til, at jeg valgte lige netop dem.

Det var en rigtig god oplevelse at få foretaget min behandling hos dem, og det var jeg især glad for, da jeg aldrig har været den helt store haj til det der med tandlæger.

En af de fantastiske egenskaber ved tandimplantater er, at man simpelthen ikke kan se forskel på tandimplantater og rigtige tænder, og funktionaliteten er helt den samme.

Behandlingen foregår ved, at der bores en titaniumskrue ned i kæbeknoglen, og det kan være ganske ubehageligt. Jeg havde dog som sagt en rigtig god oplevelse. Denne skrue fungerer som en kunstig tandrod, og på denne påsættes en krone. Og det er denne krone, som er meget lig en ægte tand.

Jeg kan varmt anbefale denne tandlæge, hvis man skal have foretaget en behandling med tandimplantater i København. Det er ganske nemt at komme til og fra tandklinikken, som er placeret på Vesterbrogade kun 2 min. fra Københavns Hovedbanegård. Det bliver altså ikke meget nemmere, hvad angår transport.

Du kan læse meget mere om tandklinikken og tandimplantater på dette link.

Top