Du er her
Forside > Tøj & Mode > Anne Spang – Når det bare skal sidde

Anne Spang – Når det bare skal sidde

Anne SpangHar du gået og tænkt på, at tøjet nogen gange ikke rigtig passer, og ind i mellem er det heller ikke helt så fedt, så det kunne have været. En skræddersyet løsning, som bare sidder lige der, hvor det skal, kan måske være løsningen for dig. Hos Anne Spang kan de lave sådan nogle løsninger – og de er temmelig fede.

Passer som fod i hose

Der er flere måder, du kan få lavet tøjet på hos Anne Spang. Det kan både gøres online, hvor du kan finde en hel masse forskellige metervarer og modeller, som, du bare synes, er sagen. Der kan vælges mellem en hel del forskellige stoffer, og der er et godt overblik over de forskellige ting. Det er muligt at indtaste dine mål på siden, og på den måde, bliver dit tøj skræddersyet efter dem, så de passer dig som fod i hose.

Det er også muligt at besøge Anne Spang i Holte, hvor de sammen med dig kan finde ud af, hvad der passer dig bedst, og der vil de samtidig kunne hjælpe dig med at tage dine mål. Så behøver du slet ikke at bekymre dig om, hvorvidt dine mål er taget rigtigt, og om du kommer hjem med noget, som måske ikke passer så godt. Hvis du beslutter dig for at tage forbi Anne Spang, så skal du lave en aftale med dem, hvilket du kan gøre online. Det er ret nemt, og de er smadder søde til at hjælpe.

Der er altid åbent online

Anne Spang har altid åben, hvis du besøger deres online shop. Det kan være rigtig lækkert at sidde hjemme i sofaen og bare udvælge stoffer og modeller, som man har lyst til at gå i. Der er ikke noget bedre, end at få sendt de ting, som man bare glæder sig til at bruge bagefter – det kan du hos Anne Spang.

Top