Du er her
Forside > Erhverv > APC Forsikringsmæglere A/S besvarer kundespørgsmål kompetent og professionelt

APC Forsikringsmæglere A/S besvarer kundespørgsmål kompetent og professionelt

Udover at give adgang til pensionsbranchens laveste omkostninger leverer APC Forsikringsmæglere A/S en lang række unikke ydelser, der ikke kan opnås hos konkurrenterne i branchen. Vel at mærke ydelser, der sikrer APC Forsikringsmæglere A/S’ kunder ro, tryghed og ikke mindst flere penge til sig selv, når pensionsalderen træder ind.

Således afholdes hvert år mere end 7.000 fysiske møder på APC Forsikringsmæglere A/S’ 2 domiciladresser i hhv. København og Århus. Alle møder afholdes med det formål at skabe forståelse og værdi for kunden.

At skabe værdi for en pensionskunde gennem et fysisk møde kræver først og fremmest, at de kompetencer, der møder kunden, reelt er i stand til at kunne levere professionel rådgivning.

Da pensionstageres spørgsmål kan række meget vidt fra spørgsmål om investeringer, afkast, omkostninger, indbetalinger, udbetalinger, arv, skat, offentlige ydelser, så er det jo helt afgørende, at de personer, der skal besvare de enkelte spørgsmål, så også er ekspert på netop dette specifikke område. Og lad os med et samme slå fast, at INGEN kan rådgive professionelt på samtlige områder.

Når man så samtidig oplever, at pensionsselskaber og banker ofte lader egne callcenter-medarbejdere besvare kundernes alsidige spørgsmål, så kan man kun stille spørgsmål ved kvaliteten af svaret.

APC Forsikringsmæglere A/S: Kompetent rådgivning

Hos APC Forsikringsmæglere A/S møder kunderne de kompetencer, der kræves for at kunne besvare kundernes forskelligartede spørgsmål korrekt og professionelt.

Det betyder i praksis, at spørgsmål af administrativ karakter håndteres af pensionsfagligt uddannede medarbejdere i APC’s Rådgivningscenter, spørgsmål af investeringsmæssig – og omkostningsmæssig karakter besvares af cand.merc.-uddannede personer med speciale i investering og finansiering, spørgsmål vedr. arv, skat og nedsparing besvares af uddannede jurister og slutteligt spørgsmål ifm. valg af produkter og pensionsselskab besvares af uddannede pensionsrådgivere og forsikringsmæglere med tilladelse fra finanstilsynet.

APC Forsikringsmæglere A/S sætter en ære i ikke alene at besvare kundernes spørgsmål hurtigt, men også at besvare dem præcist med den kvalitet, som kunderne forventer – og gerne lidt mere end det.

Bliv klogere på APC Forsikringsmæglere A/S her

På disse sites kan du læse mere om APC Forsikringsmæglere A/S:

APC – hjemmeside

APC – Direktør Peter Lindblad hjemmeside

APC – YouTube

APC – Facebook

APC – LinkedIn

APC – Twitter

APC – Weebly

APC – Jigsy

APC – blog (omtal.dk)

APC – blog (Banq)

APC – blog (Erhverv.org)

APC – blog (WordPress)

APC – Pensionseksperten

Top