Du er her
Forside > Tøj & Mode > Mine parkajakker og militær halstørklæder skulle med hjem

Mine parkajakker og militær halstørklæder skulle med hjem

Jeg havde lige fået fri fra arbejde. Det var fredag. Starten på weekenden. Jeg havde pakket mine parkajakker og militær halstørklæder ned i poser, da jeg bevægede mig mod stationen. Jeg gik i mine egne tanker, da jeg var lige ved at støde ind i en modgående person. Jeg mumlede en undskyldning og fortsatte.

Jeg havde godt fat i poserne med army parkajakker og militær halstørklæder, da jeg nåede stationen. En stemme lød over højtalerne. Toget var forsinket på grund af en signalfejl ved en anden station. Det var da typisk. Her troede jeg, jeg skulle starte min weekend i ro og mag. Jeg tog fejl.

Den lille perron blev gradvist fyldt op. En utilfreds mumlen kunne høres fra de fleste irriterede personer, og timeren der viste, hvornår toget ankom, var gået i stå. Jeg var begyndt at blive lidt mast af alle de mennesker der blev ved med at ankomme. Jeg holdt godt fast i mine army parkajakker og militær halstørklæder.

Det handlede om at stå forrest på perronen, da toget endelig ankom. Folk maste fra alle sider, og jeg frygtede et øjeblik, at jeg var ved at tabe mine poser med army parkajakker og militær halstørklæder. Jeg endte med at få en god placering i toget, men jeg skulle kun ét stop for at skifte tog.

Jeg fik presset mig ud af toget og ud på den nye perron. Det næste tog jeg skulle med var også forsinket. Jeg stillede poserne med army parkajakker og militær halstørklæder ved siden af en sodavandsautomat og fandt nogle penge frem til at købe drikkevarer for. Jeg var blevet lidt tørstig.

Mit tog kom, og jeg samlede mine army parkajakker og militær halstørklæder op. Det lykkedes mig at få en siddeplads denne gang, så togturen var ikke så slem, som den kunne have været. Men så stoppede vi på en station og fik at vide, at toget ikke stoppede mellem denne station og endestationen.

Jeg blev mere og mere irriteret. Jeg var nødt til at forlade toget og stige på det næste der kom kort tid efter. Det samme gjaldt også de andre der var med det forrige tog. Det var lige før, jeg glemte poserne med army parkajakker og militær halstørklæder, men en af de andre passagerer havde husket dem for mig.

Jeg nåede endeligt til min hjemstation. Jeg låste min cykel op og placerede poserne med army parkajakker og militær halstørklæder på cykelstyret. Jeg nåede ikke langt, før min kæde faldt af, så jeg måtte gå resten af vejen hjem.

Top