Du er her
Forside > Tøj & Mode > Vi var klar med vores army polo t-shirts og camouflage shorts

Vi var klar med vores army polo t-shirts og camouflage shorts

Jeg kunne ikke vente med at komme i teatret. Det var godt nok længe siden, jeg havde været der. Min kæreste havde lige bestilt billetter til en speciel forestilling, som kun blev vist nogle gange om året. Til den anledning, havde vi begge taget nogle army polo t-shirts og camouflage shorts på, så vi matchede.

Det var en fjollet idé, at vi skulle matche, men hun insisterede. Jeg vil indrømme, at vi så ret søde ud på de billeder der blev taget til gallapremieren. Vi var to korte mennesker med ens army polo t-shirts og camouflage shorts på, fordi det var en krigsgenopførelse, vi skulle ind og se.

Nogle dage før forestillingen, kiggede vi på hinanden og overvejede, om vi skulle klædes ud eller noget i den stil. Det ville vi gerne – dog ikke for vildt. Vi vekslede ideer med hinanden, men vi kunne ikke rigtig finde frem til noget, vi begge kunne være tilfredse med. Så det var ikke endnu, vi fik ideen til at skaffe army polo t-shirts og camouflage shorts.

Vi skulle til middag hos mine svigerforældre, hvilket jeg elskede. De var altid flinke og rare ved mig. Jeg kan huske, at jeg frygtede det første møde med dem, fordi jeg havde hørt rygter om, at svigerforældre altid var ondskabsfulde. Men det var her army polo t-shirts og camouflage shorts blev nævnt.

Under middagen var der gang i samtalen. Vi havde netop lige sagt, at vi havde bestilt billetter til en krigsgenopførelse i teatret, og at vi var spændte. Vi manglede bare en idé til, hvad vi kunne klæde os ud som. Min svigerfar klukkede og spurgte, om vi ikke bare kunne tage army polo t-shirts og camouflage shorts på?

Min kæreste og jeg kiggede på hinanden. Selvfølgelig. Army polo t-shirts og camouflage shorts ville helt sikkert blive anset som casual, og vi ville ikke blive totalt begloet og stjæle fokus fra selve genopførelsen. Efter middagen tog vi direkte hjem og gik på nettet.

Vi kiggede efter army polo t-shirts og camouflage shorts på nettet og fandt ganske rigtigt en side der solgte det. Vi fik det tilføjet til kurven og sendt til os.

Da vi modtog vores army polo t-shirts og camouflage shorts, tog vi det på med det samme. Vi ville gerne se, hvordan vi hver især så ud. Vi stillede os foran spejlet ved siden af hinanden. Det så godt ud. Vi var klar.

Top