Du er her
Forside > Tøj & Mode > Army solbriller og army kasketter skal med til Roskilde Festivalen

Army solbriller og army kasketter skal med til Roskilde Festivalen

Jeg glæder mig så meget til Roskilde Festivalen i år, det bliver bare så skønt at komme ned på pladsen igen, bare være til, feste igennem og opleve noget live musik. Ja, det bliver alle tiders, håber ikke at det bliver regnvejr, men jeg skal uanset hvad, have fat i nogle army solbriller og nogle army kasketter, for det holder da hele vejen i år.

De sidste par år, har jeg ikke haft det helt store med ned på festivalen, jeg har kort sagt bare fulgt med udviklingen, ikke tænkt så meget over praktisk beklædning og i det hele bare været en festival bums. Men i år, har jeg i kraft af en stor passion for army solbriller, valgt at der skal investeres i nogle fede army solbriller og hvis jeg kan finde, også gerne nogle forskellige typer af army kasketter.

Det er ganske enkelt bare meget praktisk med army tøj generelt, specielt på en mudderet festival plads, hvor at det virkelig kommer til sin rette og kan tage den værste sol om eftermiddagen, eller den voldsomste regn, hvis det skulle være tilfældet. Uanset hvad, så har jeg planlagt at finde det her i nogle online shops, får army solbriller, army kasketter og andet army relateret udstyr, er langt billige at købe online.

Top