Du er her
Forside > Tøj & Mode > Army Wear – En tøjstil der er kommet for at blive

Army Wear – En tøjstil der er kommet for at blive

Jeg har endelig fundet en tøjstil, som jeg føler mig rigtig tilpas med! Jeg er begyndt at gå i army wear, hvilket jeg aldrig har gjort før. Jeg har altid troet at det ikke er muligt at se godt ud samtidig med at man føler sig godt tilpas. Det meste tøj strammer eller er for upraktisk. Nu er jeg af helt anden mening!

Jeg fandt en shop med army wear på nettet og forelskede mig straks i den fede, rå og casual stil – uden at være alt for casual. Jeg bestilte to sæt tøj hjem til at starte med, men gik tilbage ind på webshoppen, straks efter jeg modtog tøjet med posten. Tøjet sad SÅ behageligt samtidig med at det så drøn godt ud – synes jeg selv!

Jeg har sidenhen skiftet næsten hele garderoben ud med army wear. Jeg har stadigvæk lidt ”pænt” tøj tilbage til mere formelle lejligheder – men det bestemt ikke noget man kommer til at mig rende rundt i til hverdag!

Once you go army wear – you never go back!

Lige nu er det ret in med army wear, men når moden engang igen skifter, kommer man stadigvæk til at se mig i armytøj – that’s for sure!

One thought on “Army Wear – En tøjstil der er kommet for at blive

  1. Jamen godt for dig. Det glæder mig virkelig at du har fundet din niche og army wear kan vel være så godt som noget andet. Jeg har ikke rigtig nogen niche selv, men en af mine gode venner elsker at gå i dametøj 😉

Comments are closed.

Top