Du er her
Forside > Kunst & Design > Arne Jacobsen Svanen – Stolen over dem alle – I Danmark I hvert fald

Arne Jacobsen Svanen – Stolen over dem alle – I Danmark I hvert fald

Jeg ved ikke hvor normalt det er at en som jeg interesserer sig for møbler, men det gør jeg ikke desto mindre. Jeg uddanner mig da også som arkitekt, så et eller andet sted er det vel ikke så mærkværdigt. Ikke desto mindre er det sådan det er, og denne gang handler det om Arne Jacobsen Svanen.

For Arne Jacobsen Svanen er efter min mening et af de mest fantastiske møbler nogensinde. Ja jeg ved godt at Ægget er meget mere populær i udlandet, men hvorfor ved jeg egentlig ikke. Jeg har en eller anden idé om at Svanen er mere populær en Ægget i selve Danmark, og det er i grunden derfor jeg skriver her.

Jeg kunne nemlig godt tænke mig at vide om denne antagelse er korrekt, og det er der jo kun en måde at finde ud af på, nemlig ved at spørge. Så skriv venligst en kommentar om hvilken du synes bedst om. Arne Jacobsen Svanen eller Ægget.

I virkeligheden er der jo mange lighedspunkter mellem de to, og de blev da også designet på samme tid, så om du ikke rigtig kan vælge er det naturligvis også helt i orden, men skriv gerne en kommentar alligevel.

Top