Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Kender du og din hund til Back On Track bandager?

Kender du og din hund til Back On Track bandager?

For hundeejere med aktive hunde er der al mulig god grund til at stifte bekendskab med mærket Back On Track. Hunde, der deltager i jagt eller andet hårdt fysisk arbejde, bliver helt naturligt hurtigere slidt op end almindelige familiehunde, og her er det en god idé at forebygge eventuelle skader, og lade hunden have et af bandagerne fra BOT på, når der trænes.

Back On Track er en produktserie af bandager, dækkener og tøj, der alle er fremstillet af det stof, der gør BOT så specielt i forhold til konkurrerende mærker, der sælger bandager til dyr. Det specielt fremstillede, keramiske materialer virker ved hjælp af kroppens egen varme, og varmer dermed musklerne op gennem infrarød stråling, der løber fra kroppen, gennem stoffet og tilbage til kroppen.

Varmen fra bandagen gør, at belastningen på muskler og led bliver væsentlig mindre, og det bliver lettere at undgå skader. Back on Track fungerer ikke kun som forebyggende for skader, men er også med til at behandle. For hunden bliver det, med dette materiale om ben eller ryg, nemmere at komme sig over en skade, og genoptræningen vil som regel gå hurtigere ved brug af dette.

Det er faktisk ikke kun hundene, der har gavn af disse produkter. Holdet bag Back On Track fremstiller nemlig ikke kun til hunde, men også til heste og ikke mindst til mennesker. Til mennesker satses der ikke kun på bandager og støttebind, men også på tøj, som huer, halstørklæder og handsker. Disse produkter er især populære blandt folk, der færdes meget udendørs om vinteren, da kropsvarmen udnyttes til fulde, og det bliver nemt at holde sig varm.

BOT er et mærke, der anbefales af mange dyreeksperter verden over, og naturligvis har mennesker også gavn af dette særlige materiale, der findes i Back On Track stofferne. Vil du vide mere om BOT, vil jeg anbefale dig at søge på Google for at få flere oplysninger om forhandlere, produkterne og firmaet bag.

Top