Du er her
Forside > Samfund > Bedemanden stod for smuk begravelse på Frederiksberg

Bedemanden stod for smuk begravelse på Frederiksberg

Her for et par dage siden fik familien en trist nyhed. Vi skulle til begravelse på Frederiksberg. Det var min farmor, der var død på plejehjemmet. Det kom ganske vist ikke som noget chok, da hun var ret gammel, men et dødsfald er jo altid en trist nyhed. Vi var heldige at finde en bedemand, der gerne ville stå for al papirarbejdet, så det kunne ikke være nemmere.

Selv om min farmor boede på Østerbro, var familien alligevel enige om, at vi ville bede bedemanden om at arrangere begravelse på Frederiksberg, da det var der, hun blev født og voksede op. Hele min fars familie har altid boet enten på eller meget tæt på Frederiksberg, så vi kendte kirken godt, og det var da også her, min farmor og farfar blev gift i sin tid.

Det var en rigtig dygtig bedemand, synes jeg. Han havde virkelig forstået, hvad vi fortalte ham, og havde lavet den smukkeste ceremoni på begravelsen på Frederiksberg, der var helt i min farmors ånd, og personligt forlod jeg kirken med en rigtig god fornemmelse, og følte, jeg virkelig havde fået sagt ordentligt farvel til min farmor.

Top