Du er her
Forside > Samfund > Bedemand i Gladsaxe skulle bistå til en begravelse i Rødovre

Bedemand i Gladsaxe skulle bistå til en begravelse i Rødovre

Der er mange forskellige mennesker i denne verden. En af dem hedder Poul, og han er bedemand i Gladsaxe. I dag var en stor dag for Poul, da han skulle hjælpe en kollega med en begravelse i Rødovre grundet sygdom og andre uhensigtsmæssigheder.

Det skulle blive den første begravelse i Rødovre at Poul skulle hjælpe med, og for en sikkerheds skyld gik han lige tingene grundigt igennem. Dette gav ham ro i sindet, og fik ham til at slappe af. Så det var tid godt givet ud. Han havde en gang prøvet at fare vild i sin rustvogn med en afdød i sine tidligere år som bedemand i Gladsaxe, og det havde han svoret var den allersidste gang. Ingen opdagede hans fejltrin, men Poul var så forhippet på at give en god service, selv for døde, at det havde gået ham meget på.

Nok var han en anset bedemand i Gladsaxe, og hvilede i sit erhverv, men han kom nemt ud af fatningen, hvis tingene ikke var som de plejer – og det ville det nemt blive til den begravelse i Rødovre.

Han havde trygt været bedemand i Gladsaxe i snart en menneskealder, og flere af hans venner kom altid med kommentarer, at han havde begravet flere mennesker end selv de værste diktatorer. Det gik ham dog ikke på, da han udmærket var klar over, at selv en bedemand i Gladsaxe udførte et sindssygt vigtigt samfundsmæssigt erhverv, som han egentlig mente burde give langt mere respekt – på en god måde dog.

Folk stivnede altid et sekund eller to, når han kom kørende i sin rustvogn, sikkert grundet vild tankevirksomhed, og det ville helt sikkert ikke blive anderledes med den begravelse i Rødovre.

2 thoughts on “Bedemand i Gladsaxe skulle bistå til en begravelse i Rødovre

  1. Sikke en sjov lille historie om en bedemand i Gladsaxe. Pludselig ser jeg bedemænd i et helt andet lys.

  2. 100 % enig i at bedemænd udfører en MEGET vigtig opgave for samfundet.

Comments are closed.

Top