Du er her
Forside > Samfund > Online bestilling af begravelse i Glostrup – Det kunne ikke være nemmere

Online bestilling af begravelse i Glostrup – Det kunne ikke være nemmere

Jeg har lige hjulpet til med at arrangere en begravelse i Glostrup for et familiemedlem lidt langt ude i familie. De nærmeste til afdøde var nemlig så tunget af sorg, at de slet ikke kunne overskue noget som helst. Så jeg tilbød selvfølgelig min hjælp. Det var da det mindste at jeg kunne gøre.

Især fordi jeg lidt tilfældigvis var faldet over en bedemand som tilbød online bestilling af begravelse i Glostrup, og jeg troede næsten ikke mine øjne, da jeg kunne konstatere, at stor set alt kunne klares via nettet, og man endda frit kunne vælge hvor meget, at man selv ville arrangere, og hvor meget man ville lægge over til bedemanden i Glostrup. Det er god kundeservice.

De er vel også om nogen vant til at snakke i telefon med berørte til en afdød, og de ved om nogen, hvor hårdt en persons død kan tage på folk. Her kommer nettet altså virkelig til sin ret – og en ting der er lidt sjov er, at det vist er den eneste bedemand, som tilbyder online bestilling af begravelse i hele Danmark.

Det varer nok ikke længe før flere melder sig på banen. Jeg ved i hvert fald godt, hvordan jeg skal bestille en begravelse i Glostrup næste gang.

Top