Du er her
Forside > Samfund > Jeg glemte helt at bestille billeje i Barcelona Lufthavn

Jeg glemte helt at bestille billeje i Barcelona Lufthavn

Jeg må desværre indrømme, at jeg skylder min mand en undskyldning. Sagen er den, at vi lige er kommet hjem fra en spændende ferie i Spanien, som dog ikke startede så godt. Min mand havde bedt mig om at bestille billeje i Barcelona Lufthavn, hvor vi skulle flyve til her fra Danmark, men dum som jeg er, troede jeg han mente, vi skulle bestille vores lejebil, når vi ankom.

Jeg kan selvfølgelig godt se, at jeg burde have kunnet regne det ud, da man jo plejer at bestille hjemmefra, men jeg tænkte, at han vidste noget om Spanien og hvordan man lejede biler dernede, som jeg måske ikke vidste.

Derfor satte vi os op i flyveren og fløj af sted, begge overbeviste om at hinanden havde styr på det hele. For at gøre en lang historie kort, så var der selvfølgelig ingen billeje i Barcelona Lufthavn til os, og der var ingen biler at få, før næste dag.

Vi tog derfor en taxa til vores hotel, som heldigvis lå tæt på lufthavnen, og så gik vi på nettet og bestilte billeje i Barcelona Lufthavn og tog ud og hentede vores bil næste dag. En lidt småhektisk ferie endte trods alt godt.

Top