Du er her
Forside > Samfund > Vi kom nemt rundt i Tyrkiet med billeje i Marmaris

Vi kom nemt rundt i Tyrkiet med billeje i Marmaris

Vel ankommet tilbage til Danmark fra en tur i Tyrkiet. Også i år tog vi lidt sent af sted på ferie, hvilket nærmest er blevet en tradition, da vi ved, at turistsæsonen er ved at løbe ud, og vi dermed undgår en masse turister. Vi kan nemlig godt lide at opleve en mere ægte, lokal stemning, når vi rejser nogen steder. I år gik turen som sagt til Tyrkiet, og vi tog af sted fra lufthavnen, havde bestilt billeje i Marmaris og kunne derfor nemt komme rundt i byen.

Vi havde en rigtig hyggelig ferie i Marmaris i den sydlige del af Tyrkiet, og selv om vejret var godt nok til at vi kunne have ligget ved poolen, var vi alligevel glade for, at vi havde booket en billeje i Marmaris til vores ferie, da det trods alt godt kan blive lidt kedsommeligt bare at ligge stille hele dagen, og der var da også en del seværdigheder, vi nåede at opleve i løbet af vores ferie.

Vi oplevede faktisk rigtig meget spændende i Marmaris, som i øvrigt er en virkelig hyggelig by, der jo ligger lige ned til havet. Vi brugte vores billeje i Marmaris et par gange til at køre en tur ned til havet og gå en tur langs havet, hvilket bestemt var rigtig hyggeligt, og vejret var perfekt til den slags næsten hver eneste dag.

Top