Du er her
Forside > Teknologi > Billig hosting til min hjemmeside er endelig fundet

Billig hosting til min hjemmeside er endelig fundet

Jeg har i lang tid haft ledt efter et webhost til min hjemmeside, men har altid syntes, at det har været for dyrt eller også så har de ikke kunnet tilbyde den plads eller service, jeg har været ude efter. Men i går aftes stødte jeg endelig på nogle, der havde billig hosting, som jeg kunne bruge.

Jeg fandt dem via en hjemmeside, der havde samlet de største udbydere af billig hosting og skrevet lidt om deres service, tilbud, hvor meget plads man kunne få og selvfølgelig, hvad de kostede. Det syntes jeg var meget informativt og som sagt, så fandt jeg hurtigt en udbyder, jeg kunne bruge som host til min hjemmeside.

Det var rart endelig at finde noget, man kunne bruge, så man kunne komme i gang med at få opbygget sin hjemmeside. Den udbyder, jeg endte med at vælge havde nemlig et cms system med i sin løsning, så det går lynhurtigt med at få lavet mit hjemmeside, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Jeg kunne godt nok lidt html, men ikke nok til at jeg ville kunne lavet en hel hjemmeside.

Hvis der er nogen derude, der står og skal have hostet sin hjemmeside og gerne vil bruge en professionel, så vil jeg anbefale dem at søge efter billig hosting.

Top