Du er her
Forside > Erhverv > Billige træpiller, der er gode for miljøet

Billige træpiller, der er gode for miljøet

Kan du lide billige produkter i høj kvalitet, som oven i købet er gode for miljøet? Hvis svaret er ja, så vil du nok være interesseret i billige træpiller fra firmaet Absolut Træpiller. Du vil nok især være interesseret, hvis du har en brændeovn, som du ynder at tænde op i.

Billige Træpiller kan altså højst sandsynligt være sagen for dig, der er kvalitets- og miljøbevidst.

Billige Træpiller, som er gode for miljøet

De billige træpiller hos Absolut Træpiller har den store fordel, at de er CO-neutrale og samtidig væsentligt mere billige end fossilt brændstof såsom olie, kul eller naturgas. Det er muligt, at du ikke ved det, men rent faktisk begyndte man allerede at bruge træpiller til optænding i løbet af 1990erne i de skandinaviske lande. Dog er det især for nyligt, at der er sket det, at træpiller-markedet er begyndt at boome. Dette er højst sandsynligt sket som følge af det kæmpe store fokus, der de senere år er kommet på farligheden ved højt udslip af CO2.

Typer af billige træpiller, der forhandles

Absolut Træpiller forhandler mange forskellige typer træpiller. Fælles for dem alle er, at de er billige, er af høj kvalitet og er gode for miljøet – velsagtens noget, du har svært ved at modstå.

Nedenfor kan du læse om nogle af de forskellige typer af billige træpiller, som Absolut Træpiller forhandler:

  • Absolut Standard med en brandværdi på mindre end 4,8 kWh/kg. DanPellets er billige træpiller, der består af 4-9 % vand, som har en askebeholdning på mindre end 1,5 %, og som har en pallevægt på 975 kg / 1000 kg BigBag. Pris: 1.199 kr.
  • DanPellets (Fabich) Standard med en brandværdi på mindre end 5,0 kWh/kg. DanPellets (Fabich) Standard er billige træpiller, der består af 3-6 % vand, som har en askebeholdning på mindre end 1,2 %, og som har en pallevægt på 975 kg / 1000 kg BigBag. Pris: 1.199 kr.
  • DanPellets (Fabich) FirstClass med en brandværdi på mindre end 5,3 kWh/kg. DanPellets (Fabich) FirstClass er billige træpiller, der består af 5-6 % vand, som har en askebeholdning på mindre end 0,5 %, og som har en pallevægt på 975 kg / 1000 kg BigBag. Pris: 1.359 kr.
  • DanPellets (Fabich) Horse. DanPellets (Fabich) Horse er billige træpiller, der består af 7-9 % vand, og som har en pallevægt på 840 kg / 1000 eller 1200 kg sække. Pris: 999 kr. Lava Træpiller med en brandværdi på mindre end 5,1 kWh/kg. DanPellets er billige træpiller, der består af 5-8 % vand, som har en askebeholdning på mindre end 0,5 %, og som har en pallevægt på 975 kg BigBag. Pris: 1.379 kr.

Gå i seng med god samvittighed

Skal du have tændt op i pejsen, og vælger du Absolut Træpiller til det formål, har det den fordel, at du kan gå i seng med god samvittighed. Du har nemlig været med til at spare på CO2-udslip, set i forhold til hvis du havde anvendt fossile brændstoffer som fx olie eller kul.

Top