Du er her
Forside > Hjemmet > Bruger weekenden til at lede efter billige kvalitets træpiller

Bruger weekenden til at lede efter billige kvalitets træpiller

Hvem havde troet, at jeg skulle bruge min lørdag formiddag på at kigger for forskellige billige træpiller på nettet? Det havde jeg i hvert fald aldrig regnet med, men når man nu skal finde det bedste til sine heste, så må man jo bruge den tid, man har.

Efterhånden har jeg tjekket rigtig meget omkring fordelene ved at købe de billigere træpiller frem for de dyre, og umiddelbart kan jeg ikke rigtig se nogen forskel. Ofte afhænger det kun af, hvor det er de bliver solgt henne. Kvaliteten er den samme, så det skal jeg ikke bekymre mig om.

I sidste ende drejer det sig jo om, at hestene skal have det bedste som strøelse i deres stald, og de dansk produceret billige træpiller, som jeg har fundet, de laver op til alle de bedste krav. Og det smart er endvidere, at hvis vi løber tør for brænde, så kan jeg blot hente en sæk af de billige træpiller, da de også kan anvendes i en brændeovn. Og så kan jeg godt lide idéen om, at de er CO2 neutrale, når man anvender dem til afbrænding. Man må jo passe på miljøet, når man kan, hvis man spørger mig.

2 thoughts on “Bruger weekenden til at lede efter billige kvalitets træpiller

  1. Nu ved jeg ikke rigtig, hvad det er du betegner som billige eller ikke billige træpiller, men min erfaring er, at Land og Fritid sælger nogle rigtig gode træpiller og til en meget rimelig pris. Jeg har efterhånden købt træpiller hos dem i meget lang tid, og jeg er altid tilfreds med både pris og kvalitet.

  2. Jeg har selv overvejet at skifte halmen i stalden ude med noget andet, da det støver utrolig meget – særligt om sommeren, når det er varmt. Derfor var det rigtig rart at læse, at du har haft så gode erfaringer med det. Og samtidig er det altid dejligt, når man kan få et godt råd om, hvor man kan købe billige træpiller henne. Det er bestemt noget, som jeg vil se nærmere på.

Comments are closed.

Top