Du er her
Forside > Erhverv > Hvis billige tryksager er sagen og man bor i Skagen

Hvis billige tryksager er sagen og man bor i Skagen

Som overskriften måske antyder, så er bo siddende i Skagen, hvilket jo er meget praktisk, da det giver anledning til en overskrift som rimer. Men for at komme til sagen, så er jeg i den situation at jeg skal have fundet et sted, som kan tilbyde at lave billige tryksager. Det er imidlertid noget som er svært at finde i Skagen.

Nu skal man jo ikke at vier så tilbagestående at vi ikke engang har internet, men jeg er altså blevet en gammel kone efterhånden, og er måske ikke helt med på mode. Jo jeg har da internet, og jeg kan da også godt finde ud af at sende mails og sådan noget, men når det kommer til de mere avancerede søgninger, så må jeg erkende at jeg er vokset op i en tid hvor kan man fik en bibliotekar til at hjælpe. Sådan er det dog ikke mere, men så er det jo godt at jeg har lært at skrive på nettet og spørge om hjælp, til at finde et sted hvor jeg kan få lavet billige tryksager.

Så det er bare med at komme i gang. Billige tryksager, det er det jeg leder efter. Jeg vil vente med spænding på jeres svar.

Top