Du er her
Forside > Økonomi > Brug for penge? Har du overvejet pantsætning af smykker?

Brug for penge? Har du overvejet pantsætning af smykker?

pantsætning smykker

Nu til dags er der mange måder, på lovligvis, at få penge imellem hænderne, når du står og mangler. Du kan f.eks. tage et banklån, og hvis du ikke har mulighed for det, kan du tage et kviklån. Et kviklån kan dog hurtigt blive dyrt, og stille dig endnu dårligere økonomisk, end hvad du var før.

Du har også muligheden for at sælge ud af dine værdigenstande, på sider som Den Blå Avis. Men det er ikke altid lige nemt at skille sig af med sine værdigenstand. Nogen gange har de en stor affektionsværdi, eller måske du har arvet dem fra en afdød bedsteforældre.

I sådan en situation, findes der et godt alternativ, som ikke alle kender til. Alternativet hedder Pant i Alt, og gør det muligt for dig at lave pantsætning af dine værdigenstande. Har du f.eks. nogle smykker liggende af værdi, du ikke nænner at skille dig helt af med, kan du benytte dig af Pant i Alt.

Ved en pantsætning af dine smykker får du udbetalt op til 50 % af dine smykkers værdi.

Nem og simpel pantsætning af dine smykker

Processen er hurtig og simpel. Alt du skal gøre er at gå ind på deres hjemmeside pantialt.dk, og sende dem en ansøgning med billeder og beskrivelser, af de smykker du ønsker at pantsætte. 48 timer efter du har indsendt ansøgningen, modtager du så et forhåndstilbud.

Godkender du forhåndstilbuddet skal smykkerne sendes til en af Pant i Alt’s kontorer, til en endelig vurdering. Her kan du bestille en forsendelsespakke hos Pant i Alt, så du ved, at dine smykker bliver fragtet sikkert.

Penge inden for 24 timer

Accepterer du det endelige tilbud udarbejdes en udbetalingskontrakt, også har du pengene på din konto inden for 24 timer.

Når kontrakten udløber betaler du det aftalte beløb tilbage, og får dine smykker retur. Også skal du ikke engang bekymre dig om renter eller lange afbetalinger.

Hvis du står og mangler penge, bør du derfor overveje pantsætning af dine smykker hos Pant i Alt. Og så betyder det endda ingenting, hvis du er registreret i RKI.

Top