Du er her
Forside > Tøj & Mode > Camouflage bukser og militærjakker til kvinder

Camouflage bukser og militærjakker til kvinder

Jeg har jo været i militæret i sin tid, ja faktisk var jeg en af de første kvinder i militæret, og jeg har stadig noget af det gamle kluns liggende, som camouflage bukser og den slags. Det er jo ikke noget jeg går med, men en af mine veninder gjorde sig forleden dag den ulejlighed, at “rydde op” i mit klædeskab, og der fandt hun altså det gamle kluns.

Det er jo ikke noget jeg a flov over, tvært imod, men hun blev sgu overrasket, og det er vel egentlig forståeligt nok, for jeg ligner ikke en der har været i militæret. Men det sluttede jo ikke det, for det skulle vise sig at hun lige pludselig var meget interesseret i militærjakker til kvinder, og hun havde faktisk også et godt øje til mine camouflage bukser.

Men er militærjakker til kvinder og camouflage bukser ikke det samme for mænd og kvinder? Jeg ved det faktisk ikke, for jeg synes at det ser ens ud, men min veninde er overbevist om at det ikke er tilfældet, og da hun spurgte hvor hun kan få fat i dens slags, måtte jeg være hende svar skyldig.

Så camouflage bukser og militærjakker til kvinder, hvor får man egentlig fat i det, altså uden at skulle 9 måneder i trøjen først?

Top