Du er her
Forside > Teknologi > Printerpatroner vs. canon lasertoner

Printerpatroner vs. canon lasertoner

brand logo

Er du ved at være træt af dine almindelige printerpatroner, som ofte skal skiftes ud, så skulle du overveje at købe canon lasertoner i stedet for, men så skal du selvfølgelig også købe en canon laserprinter først.

En laserprinter er lidt dyrere end en almindelig, men så bruger den også lasertoner, eksempelvis canon lasertoner, hvis det er en canon printer, i stedet for de almindelige printerpatroner. Det smarte ved en lasertoner er nemlig, at den slet ikke skal skiftes lige så ofte, som en almindelig blækpatron, og det er jo fordelagtigt, hvis man er træt af alt det bøvl, der nogle gange kan være i forbindelse med at skifte blæk.

Jeg har altid været en klovn til at skifte printerpatroner, og jeg valgte derfor at købe en canon printer med tilhørende canon lasertoner, som jeg sjældent skal udskifte. En laserprinter er desuden yderst fordelagtig, hvis du skal printe en stor mængde papirer, netop fordi blækket holder ekstremt længe.

Jeg har altid været tilhænger af mærket canon, især når det gælder printere, hvorfor jeg skiftede over til en canon lasertoner. Sådan en er jo selvfølgelig også lige lidt dyrere end almindelige printerpatroner, men det er jo en investeringssag.

Det er en startudgift så at sige, men til gengæld sparer man en masse penge i det lange løb ved at skifte fra almindelige printerpatroner over til canon lasertoner. Canon er heller ikke det dyreste mærke inden for printere, men det er min overbevisning, at det er det bedste.

Så hvis du står og leder efter en god og effektiv løsning på dine printerpatroner, så synes jeg helt bestemt, at du skal skifte til en canon laserprinter og købe en tilhørende canon lasertoner, da den holder utrolig længe og fungerer super godt.

2 thoughts on “Printerpatroner vs. canon lasertoner

  1. Jeg har lige købt en canon lasertoner, og jeg er overraskende tilfreds. Jeg har aldrig helt forstået ideen i en lasertoner, men efter jeg læste dit indlæg, besluttede jeg mig for at prøve det af, og jeg må ærligt indrømme, at jeg nok fortsætter med at bruge lasertoner resten af mit liv.

  2. Jeg håber du primært printer i s/h, da blækpatroner er langt at fortrække til farveprint.

    – Men printer vi ikke alle sammen primært i sort/hvid? Det er i hvert fald sjældent ligefrem livsnødvendigt.

Comments are closed.

Top