Du er her
Forside > Hjemmet > Compara tilbyder en god pris for et nyt tag!

Compara tilbyder en god pris for et nyt tag!

Skal du ud og have et nyt tag, men ved ikke hvordan og hvorledes? Skyldes det at du havde fugtproblemer på grund af et defekt tag? Så læs med her!

Det er desværre blevet et hyppigt problem for mange danskere, da det simpelthen ikke holder øje med hjemmets tilstand. Mange har travlt med mange andre ting i hverdagen og det kan derfor være svært at overskue at gøre noget ved problemerne. Dog er dog er også mange som slet ikke lægger mærke til det, da de har så meget at se til. Men man skal dog huske i hvert fald at tjekke det en gang om måneden, da du derfor vil undgå at få problemer med fugt.

Mange har dog haft problemer med fugt, da taget har været defekt. Det kan derfor være svært at se hvordan det er opstået, da man generelt ikke går op tjekker om der skulle være problemer med taget. Men som alle andre ting bliver det forældet og det skal man selvfølgelig huske på. Så gør det til en vane at du og din familie gennemgår huset i hver krog for at se om det hele er fejlfrit. Når det først er blevet til en vane, kan I sagtens undgå at være uheldige med fugt.

Men når ens tag først er defekt med huller eller skader, skal man gøre noget ved det i en fart. For nu længere man venter og blot vender det blinde øje til, desto værre bliver problemet. Det er derfor yderst vigtigt at man er ekstra opmærksom, hvis man ikke vil stå overfor en kæmpemæssig regning.
Derudover er det også skadeligt for dig og dine omgivelser. For fugtskader kan hurtigt blive til svamp og det kan virkelig gøre dig og din familie syge. Hvis der er svamp kan det være helt farligt at indånde den luft der er i rummet.
Hvis du nu er bekymret og ikke aner om dit tag er defekt eller ikke, idet du ikke kan se nogen former for pletter i loftet, skal du klart kontakte en tagekspert. Det kan dog være svært at finde en virksomhed, som man kan stole på, da de fleste har været udsat for en dårlig oplevelse. Det er en skam at det i dag åbenbart er svært at finde tiltro til et håndværkerfirma, da man skal have hjælp til det uanset hvad. Men det skyldes simpelthen den dårlige service, som man nogen gange kan være uheldig at komme ud for. Det er desværre ikke et sjældent syn at man modtager uventede regninger fra et firma, der siger at prisen nu er forhøjet, fordi de lige fik ordnet noget, som var nødvendigt. Eller at de var nødsaget til at bruge en anden model end den man aftalte og det er derfor blevet dyrere. Der er utallige af eksempler og det kan derfor være svært at finde en udbyder.

Hvis du går med dine bekymringer, er der heldigvis hjælp at hente. Der er nemlig en virksomhed, som aldrig kunne finde på at udsætte sine kunder for dårlig service. Det er nemlig tageksperterne fra Compara. Kundetilfredshed er nemlig det vigtigste for dette firma og du vil derfor altid være i trygge hænder. Du kan derfor altid ringe til denne udbyder og høre dem ad. For her vil de hurtigst muligt komme ud og lave et tjek af dit tag. Her er de bundærlige og vil aldrig sige at du har behov for et nyt tag, hvis du ikke har. Du skal derfor aldrig være bange for at blive snydt.

Hvis du har brug for et nyt tag, skal du heller ikke blive bekymret. For Compara tilbyder nemlig en god pris for et nyt tag og det er derfor til at betale. Du vil derfor ikke være nødsaget til at tømme hele bankbogen, da Compara kun vil dig det bedste! Det kan derfor anbefales at anvende Compara, da du ikke finder en bedre pris for et nyt tag.

Når du har fået monteret det nye tag, skal du huske at overholde de regler, der er for at undgå fugt. Det kan være svært at huske, men når man først har gjort det til en vane, er det slet ikke så uoverskueligt endda.

Gode råd til at undgå fugt

  1. Du skal altid huske at lufte ud hver eneste dag, da indelukket luft hurtig kan blive fugtig. Men pas på at du ikke overdriver, da det kun vil gøre det værre. For når man lufter ud, skal man huske at man kun må lufte ud i 5-10 minutter! En god regel er at man for eksempel gør det til en vane at lufte ud inden man tager på arbejde eller måske når man har fri. Når det først er inde i hovedet er det ikke svært at huske
  2. Husk at bruge emhætten når du laver mad. Der opstår hurtigt fugt og damp, hvis du ikke gør det. Hvis du ikke har en emhætte, så husk at luft godt ud efter – cirka i 10 min.
  3. Når du er i bad er det vigtigt at du lukker døren helt og har ventilator tændt. Hvis du ikke har dette i hjemmet, skal du lufte grundigt ud efter badet med gennemtræk i ca. 10 minutter.
  4. Du skal aldrig lade dit tøj tørre på radiatoren, da det også medvirker til fugt. Derudover har dit tøj heller ikke godt af det på længere sigt.

Der er flere mange råd, som du altid kan spørge Compara om, da de har mange års erfaring! Du kan derfor altid ringe, hvis du er tvivl om noget og du vil altid være sikker på at få et svar. Du kan ligeledes altid skrive til dem. De vil altid sidde klar ved computeren, hvis du en dag skulle have et spørgsmål.

Top