Du er her
Forside > Erhverv > Dansk Boligforsikring kan findes på virksomhedsoplysninger.dk

Dansk Boligforsikring kan findes på virksomhedsoplysninger.dk

Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring er et af de største forsikringsselskaber i Danmark, når det gælder ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer. Derfor er forsikringsselskabet også at finde på virksomhedsoplysninger.dk, som muligvis er det førende virksomhedskatalog over danske virksomheder.

Dansk Boligforsikring har siden 2001, assisteret danske huskøbere med at forskanse deres boligkøb – men det er først for kort tid siden, at Dansk Boligforsikring kunne findes på virksomhedsoplysninger.dk. En side, der giver et bedre overblik og større indblik i virksomheder i Danmark sammenlignet med andre firmakataloger. Det er en god mulighed for nysgerrige forsikringskøbere eller andre med en interesse i selskabet at undersøge, hvordan det står til med virksomhedens situation.

 

Dansk Boligforsikring kan findes flere steder

Dansk boligforsikring har en profil på virksomhedsoplysninger.dk, der også linker videre til andre, relevante sider for forsikringsselskabet. Det betyder, at du rent faktisk kan bruge siden til at tilgå selskabets andre profiler på andre domæner – nemt, smart og tidsbesparende.

Du kan også gå direkte til forsikringsselskabets eget website og se, hvad de helt præcist tilbyder. De har i over 15 år hjulpet danskerne med at sikre deres hjem mod ubehagelige overraskelser. Skjulte skader og forkerte installationer i ejendommen kan være en kostelig affære, og ofte har almindelige danskere ikke råd til at betale flere 100.000 kroner i reparationer. Derfor kan en ejerskifteforsikring være den helt rette forsikring for nye boligejere, der ikke ønsker store økonomiske udgifter – efter, de har købt deres hus.

 

Dansk Boligforsikring – kontakt

Har du lyst til at læse mere om Dansk Boligforsikring, kan du klikke ind på virksomhedsoplysninger.dk eller ringe på 59 49 88 44.

Top