Du er her
Forside > Hjemmet > Dansk leverandør af fodboldmål i træ

Dansk leverandør af fodboldmål i træ

Mange familier i Danmark, primært med drengebørn, har fodboldmål stående i haven. Fodbold er en sjov aktivitet, der kan underholde både børnene men også forældrene. Havefodbold kræver sjældent så mange regler, da det primære fokus handler om at få aktiveret børnene og have det sjovt.

Homegoal er en dansk leverandør af fodboldmål, der specialiserer sig i fodboldmål i træ til hjemmet. Nærmere bestemt haven. Stifteren af virksomheden opsagde i vinteren 2013/2014 sit arbejde som ejendomsmægler for at jagte drømmen som iværksætter og som producent af fodboldmål i træ. Siden da er det gået rigtig godt for virksomheden, der nu har en veletableret hjemmeside, der fungerer som platform for salget. Der sælges fodboldmål i træ i et utal af størrelser og i flere forskellige farver.

Ejeren har også set sit snit til at sælge substituerende produkter som hjørneflag til opmåling af banen, kegler, fodbolde og fodboldpumper. Dermed er det gjort nemt for kunden, der kan finde alt, hvad der skal bruges til at komme i gang. Og netop kunderne lader til at være yderst tilfredse med de produkter og den service, som virksomheden yder. På trustpilot, hvor alle kan dele deres købsoplevelser, har Homegoal nemlig fem flotte stjerner, der er topkarakter på siden.

 

Top