Du er her
Forside > Gastronomi > Mad & Vin > Dansk virksomhed tilbyder sund frokost til virksomheder

Dansk virksomhed tilbyder sund frokost til virksomheder

Sund, frokost

Det kan være svært, at finde en frokostordning der både er sund og varieret. Det er vigtigt, at maden er varieret for, at de ansatte ikke bliver trætte af de samme retter og vælger den sunde frokostordning fra. Det er vigtigt, at de ansatte får en sund frokost. Den vil nemlig være grundlaget for, at de kan arbejde mest optimalt. Dette er altid vigtigt, men endnu vigtigere når arbejdspladsen er meget fysisk krævende.  Som virksomhedsejer vil man også hurtigt kunne opleve gladere medarbejdere. Derfor vil de ansatte også være mere motiverede, når de får en sund frokost.

Virksomhed i Danmark med sund frokost til virksomheder

En dansk virksomhed tilbyder andre virksomheder en sund frokostordning. Denne sunde frokost følger de ti kostråd. På den måde sikrer virksomheden, at frokosten er så sund som mulig.

Virksomheden har en app, der skal hjælpe imod madsplid. Her kan de ansatte vælge maden fra og til for hver dag. På den måde bliver der kun produceret det nødvendige antal sunde frokoster.

På virksomhedens hjemmeside har du mulighed for at tilmelde dig, hvis du kunne ønske dig en dags gratis sund frokost. Det er muligt at få levering en sund frokost i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Herning og Horsens.

Top