Du er her
Forside > Tøj & Mode > Debat om jakkesæt til vores børns konfirmation

Debat om jakkesæt til vores børns konfirmation

Der er en lidt ophedet debat i gang blandt vi forældre i vores søns klasse. Den går ud på, at der er blevet uenigheder om, hvorvidt drengene skal have jakkesæt på til konfirmationen eller ej. Vi er så heldige, at klassen skal konfirmeres samlet alle sammen, hvilket jeg kan huske at min klasse dengang ikke gjorde. Vi var nemlig fordelt på tre kirker over tre søndage.

Der er tre grupper af forældre i denne situation. Der er os, der er ligeglade, om drengene har det ene eller det andet på, dem der mener, de skal have jakkesæt og så til sidst dem, der mener de er alt for unge til at have det på i deres alder. Jeg synes begge de uenige parter skal slappe lidt af. Jeg har været til mange konfirmationer, hvor der var mange forskellige typer blandt konfirmanderne, og piger der havde bukser på eller ikke var i hvidt, og de har alle set fantastiske ud, uanset hvad, fordi deres forældre havde været enige om, at de bare skulle være pæne i tøjet.

Vores søn vil gerne have jakkesæt på, og det skal han selvfølgelig have lov til, synes vi. Hvis han ikke havde lyst til det, var det også i orden med os.

Top