Du er her
Forside > Skønhed > Dr. Hauschka – forkæl dig selv med lækker hudpleje

Dr. Hauschka – forkæl dig selv med lækker hudpleje

dr-hauschka

Dagens indlæg kommer i dag til at handle om en rigtig lækker hudplejeserie, som jeg ærgrer mig over ikke at have haft kendskab til før nu.

Huden er kroppens største organ, og er skabt til at være smidig og elastisk, og har til opgave at beskytte din krop, og skal kunne bevare kroppens varme og fugtighed. Det er derfor utrolig vigtigt, at du hjælper din hud til at være så sund og rask som overhoved muligt.

Jeg har længe ledt efter en hudplejeserie, der indeholdte en bred vifte af forskellige produkter til hele kroppen. Jeg har derudover altid haft et krav til, at mine hudplejeprodukter skulle være fremstillet af naturlige produkter.

Så faldt jeg over hudplejeserien fra Dr. Hauschka, og det er de bedste hudplejeprodukter, jeg nogensinde har prøvet! Serien indeholder produkter til både hud og krop, og så er alle produkterne økologiske.

Du finder altså ikke nogen syntetiske konserveringsmidler, farve- eller duftstoffer i disse produkter, hvorfor de er ideelle til langt de fleste hudtyper, og kan derudover også bruges, hvis man lider af en eller flere hudlidelser.

Jeg kan derfor varmt anbefale denne hudplejeserie til dem, der endnu ikke har fundet hudplejeprodukterne, der passer perfekt lige præcis til dem.

Top