Du er her
Forside > Hjemmet > Heldigvis havde jeg telefonnummeret til en elektriker døgnvagt

Heldigvis havde jeg telefonnummeret til en elektriker døgnvagt

Jeg er typen, der godt kan lide og sidde til langt op på natten og arbejde, hvilket mit arbejde heldigvis tillader mig, da jeg arbejder hjemmefra. I går fik jeg dog et problem, da jeg sad og skrev på computeren. Al strømmen i min lejlighed gik nemlig, og jeg har absolut ingen forstand på strøm og el, så jeg var nødt til at ringe efter en elektriker døgnvagt.

Jeg kunne nemlig se, at der var lys på den anden side af gaden, og jeg kunne høre et fjernsyn køre et andet sted i bygningen, så jeg vidste, at det nok kun var hos mig, den var gal. Det irriterede mig virkelig meget, at jeg mistede strømmen i min lejlighed lige midt i, jeg sad og arbejdede, men heldigvis havde en af mine bedste venner været så sød og fornuftig at give mig et telefonnummer til en elektriker døgnvagt, som jeg kunne ringe til, hvis der skulle ske noget. Jeg ved ikke hvordan han kunne forudse sådan noget, men jeg var da glad for at jeg havde nummeret liggende.

Min elektriker døgnvagt kom rimelig hurtigt og løste mit problem, så jeg igen kunne arbejde videre. Heldigvis var kun meget lidt gået tabt.

Top