Du er her
Forside > Hobby > Dyrefoder > Elsker du din hund, så giv den Essential hundefoder

Elsker du din hund, så giv den Essential hundefoder

Er du af den opfattelse, at kun det bedste er godt nok til din hund? Så synes du helt sikkert også, at Essential hundefoder lige er sagen for din hund.

Din hund har et naturligt behov for kød, grøntsager, bær, frø, urter, frugter, vitaminer og mineraler – dvs. føde, som den ville spise, hvis den selv gik på opdagelse ude i naturen for at finde sin mad. Det er netop denne præmis, Essential hundefoder er baseret på, nemlig at give din hund en super lækker smagsoplevelse, som matcher dens behov for dens naturlige føde.

Essential hundefoder sikrer din hunds velvære

Som det gerne skulle fremgå, så er Essential hundefoder lavet på en måde, så det efterligner naturen så meget som overhovedet muligt. Dette har følgende fordele: Det høje indhold af frisk kød stimulerer hundens instinkt, dens blodsukkerniveau forbliver stabilt, den lave tilberedningstemperatur bevarer ernæringsværdien, alt imens frø, urter og bær efterligner indholdet fra byttets mave. I praksis betyder dette, at din hund bliver mere rolig og afbalanceret i alle døgnets 24 timer.

Essential hundefoder – afgørende for din hunds helbred

Hele ideen med Essential hundefoder er altså, at hundens måltider skal bidrage til at give hunden en balanceret adfærd såvel som et godt helbred i alle dens leveår – sådan så hunden kan blive glad og gammel. I denne sammenhæng er Essential hundefoder tilberedt med 35% frisk kylling/and/laks/ hjort/ørred/sild/lam, som er tilberedt ved blot 90 grader med henblik på at bevare saft og kraft.

For at sikre overensstemmelse med hundens naturlige behov er hver pose Essential hundefoder tilsat 65% friskt/tørret kød, æg, fisk og 35% grøntsager, bær, frø, urter, frugter, vitaminer og mineraler.

Elsker du din hund, så giver du den altså Essential hundefoder.

Top