Du er her
Forside > Erhverv > Emballage til alle typer virksomheder

Emballage til alle typer virksomheder

Cytex Emballage

Emballage er et af de mest undervurderede produkter. Restauranter, leverandører og privatpersoner bruger dagligt den ene eller anden form for emballage – det kan være til at pakke fødevarer ned i familiekøkkenet eller til elektronik produkter i lagerhuset. Især nystartede virksomheder har brug for flere forskellige typer emballage, hvis opstarten skal køre perfekt. Længere nede kan du læse om must-haves for nye virksomheder i restaurationsbranchen.

Som restauratør er det vigtigt, at man forbereder sig på ”the grand opening”. Flere restauranter, cafeterier og cafeer har stået med håret i postkassen, når take-away skulle pakkes eller pommes frites’ne skulle serveres – mange glemmer nemlig at få indkøbt den rette emballage til de produkter, de sælger.

 

Fødevare emballage til restauranter

Fødevareemballage kommer i mange forskellige varianter, men man kan næppe servere pommes frites i en bærepose. Hos Cytex ved de, hvor vigtig korrekt og brugbar emballage er for alle typer virksomheder. De har et udvalg på over 35.000 produkter, og de servicerer alle typer brancher.

Hvis du er restauratør kan du med fordel benytte Cytex som din leverandør af emballage. De leverer alt hvad du har brug for, så du kun behøver én leverandør til al din emballage. Hvis du er bager, kan du for eksempel få kageæsker og rugbrødsposer til fordelsagtige priser, når du handler al din emballage hos Cytex.dk

 

De mest forunderlige emballage produkter

Cytex adskiller sig fra andre konkurrenter ved at have Danmarks måske største varelager af emballage produkter. Du kan blandt andet få foliebakker i alle størrelser og plastikbokse til alle typer fødevarer.

 

Hvordan bestiller jeg?

Hos Cytex har de gjort det så nemt som overhovedet muligt at bestille de emballage varer, du har brug for. Du kan besøge Cytex’ webshop og bestille alt, hvad du og din virksomhed har brug for. Brug din PC eller smartphone til nemt og effektivt at bestille de emballage produkter, du ønsker.

 

Top