Du er her
Forside > Teknologi > Lukas kan lave en blog til dig

Lukas kan lave en blog til dig

Jeg er lige nødt til at anbefale jer at gå ind på Youtube og søge efter en video, der hedder ‘Jeg kan lave en blog til dig’. Lukas, som drengen i videoen hedder, prøver at sælge dig, for nogle penge – ‘bare en lille smule’ – opsætning af din helt egen blog. Selv om han ikke sælger sin vare særlig godt, bloggen han vil lave for dig er gratis, og han beder om passwords og e-mail konti oplysninger, så tror jeg, han nok skal blive til en god sælger en dag, og man må da give ham respekt for at prøve.

One thought on “Lukas kan lave en blog til dig

  1. jeg skal ikke bruger jeres google konti man aaarrhhh jeg ved godt jeg sagde det men jeg sagde det forkert jeg skal ikke bruge noget som helst af jeres koder

Comments are closed.

Top