Du er her
Forside > Erhverv > Rengøring > Erhvervsrengøring – Få gjort grundigt rent på kontoret

Erhvervsrengøring – Få gjort grundigt rent på kontoret

erhvervsrengøring

Rengøring kan fylde rigtig meget i hverdagen, hvis man selv skal stå for det. Det er de færreste virksomheder som har tid til at bekymre sig om det, og derfor tilbydes der erhvervsrengøring. For på den måde kan man være sikker på et rent kontor eller andet erhvervssted og derfor fokusere på det der skaber værdi for kunden. For det er netop det der betyder noget for en virksomhed og ikke at skulle gøre rent hver dag. Med professionel erhvervsrengøring, så bliver livet på kontoret lidt mere behageligt.

 

Et godt indeklima er vigtigt for medarbejderne

Skidt og møg samler sig lynhurtigt, og hvis det ikke bliver fjernet, så risikerer man at skabe et skadeligt arbejdsmiljø. For med mangel på en ordentlig erhvervsrengøring bliver bakterier siddene, hvilket kan medføre en øget antal sygedag. Det er for de fleste virksomheder noget der kan mærkes på bundlinjen, da det koster at have syger ansatte. På et travlt kontor bliver virksomheden ikke bare presset, men ligeledes de medarbejdere som skal håndtere den syges arbejdsopgaver.

 

Med et dårligt indeklima risikerer man ikke bare flere sygedage, men ligeledes en nedsat produktivitet. Det kan nemlig have stor indflydelse på koncentrations- og indlæringsevnen, hvilket bestemt ikke er optimalt på en arbejdsplads. Derudover er det generelt ikke rart at sidde i et beskidt miljø.

 

Gør medarbejderne glade

Hvis ikke der bliver gjort ordentligt rent, så vil medarbejderne også begynde at blive utilfredse. Det kan betyde at de begynder at søge nye arbejdsgange eller at de helt mister lysten til at møde op. At skulle udskifte en ansat kan blive en tung omkostning. Derfor kan erhvervsrengøring også ses som en investering i medarbejdertilfredsheden.

 

Kontorets udseende reflekterer over på virksomheden

Ligesom med en virksomheds hjemmeside, er det vigtigt at kontoret ikke ser rodet ud. For det vil nemlig reflektere negativt over på virksomheden, hvilket kan koste nuværende og potentielle kunder. Det er selvfølgelig en skam og en situation som de færreste har råd til. Med en erhvervsrengøring vil man med stolthed kunne invitere kunder på kontoret. Netop af den grund er der også mange som investerer i deres kontors udseende, da det faktisk også kan have en positiv effekt på virksomhedens renommé.

 

Erhvervsrengøring på skoler

Erhvervsrengøring handler faktisk ikke kun om kontorer, men eksempelvis også skoler. På skoler er det særlig vigtigt at få gjort jævnligt rent, da der i lange perioder er mange mennesker samlet et sted. Derudover er børn ikke ligeså gode som voksne til at tage højde for smittefarer. Det betyder at bakterier spredes hurtigere, hvilket kan betyde flere sygdage. Her er der ikke kun tale om sygedage til børnene, men ligeledes lærerne. Det kan altså betyde et større behov for vikarer, hvilket kan bremse den igangværende undervisning.

 

Hvem skal man vælge?

Det giver rigtig god mening for de fleste at hyre nogen til erhvervsrengøringen. Men som med så meget andet, så er der mange valgmuligheder. Derfor skal man overveje hvilke kriterier der er vigtige for en selv og så vælge ud fra det. Det eksempelvis en god ide at hyre nogen som har god erfaring inden for branchen. For øvelse gør mester som man siger, og det gælder bestemt også med erhvervsrengøring. Man bør selvfølelig også tænke på prisen, men det er sjældent en altafgørende faktor. Nogen tager bare flere penge end andre, og det betyder ikke nødvendigvis at de er bedre. Dog skal man passe på med at vælge nogen der virker for billige, da de formentlig gør det af en grund. Derudover bør man vælge et rengøringsfirma som er fleksible. De skal gerne kunne være fleksible med både tidspunkterne de gør rent og hvilke ydelser de kan hjælpe med. Det nytter eksempelvis ikke noget, hvis man kun kan få gjort rent midt på dagen, da det vil forstyrre hele kontoret.

 

Rengøring i Nordsjælland

Rengøringsfirmaet Renice tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder i Nordsjælland. De skræddersyer en løsning der dækker alle virksomhedens behov. De har bl.a. specialiseret sig i rengøring af kontorer, skoler og lager. De går meget op i at levere en god service, hvor der er blik for detaljen. Med dem som fast partner kan man bekymringsfrit tage på kontoret og arbejde.

 

Top