Du er her
Forside > Uddannelse > Få et indblik i hverdagen på Fenskær efterskole tv

Få et indblik i hverdagen på Fenskær efterskole tv

Fenskær, Efterskole, TV

Fenskær efterskole er beliggende i Jylland. Nærmere bestemt i Midt-Vestjylland i Lemvig. Efterskolen er en specialefterskole. Det betyder, at efterskolen er et tilbud til unge med særlige forudsætninger. Det kan være et godt valg for mange unge, der ikke følger sig som en del af det danske uddannelsessystem. På specialeefterskoler bliver der nemlig lagt vægt på elevernes styrker og deres interesser. Fenskær Efterskole er ikke nogen undtagelse. Fenskær efterskole har en sektion med videoer. Den hedder Fenskær efterskole tv. Her kan blandt andet høre eleverne fortælle om, hvorfor det er en god efterskole. Her bliver der lagt vægt på sammenholdet, men og de praktiske fag som musik, køkken og værksted. En anden elev fortæller på Fenskær efterskole tv, at han også er glad pga. fagene, som man selv er med til at vælge.

En anden video på Fenskær efterskole tv handler om deres emneuge i uge 48. Her var emnet ”Horror”. I videoen på Fenskær efterskole tv ser man nogle af eleverne, der er i gang med at lave mad i køkken. Der er blevet lagt uhyggelige lydeffekter ind over klippet. Udover Fenskær efterskole tv som du også finder på Youtube, er efterskolen også tilstede på mange andre sociale medier. Et af dem er Facebook, her er det muligt at se billeder og videoer fra efterskolen. Der er dog ikke ligeså mange videoer som på Fenskær efterskole tv.

Som elev på efterskolen får man som sagt lov til at være med til at vælge fag. Dermed kan eleverne vælge de fag som de godt kan lide. Det kunne f.eks. være fag, der omhandler sport og motion. Det kunne også være med kreative fag som køkken og værksted. Du kan læse meget mere om efterskolen på dens hjemmeside. Her vil du både finde en sektion for elev og for forældre. Du vil også kunne finde deres telefonnummer eller bestille en brochure.

Top