Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Fedtsugning har fået mit nye og lettere liv op på sporet

Fedtsugning har fået mit nye og lettere liv op på sporet

Jeg har i mange år kæmpet med overvægt og det nåede her for et år siden til et punkt, hvor det bare blev for meget. Jeg har aldrig før så meget som overvejet en fedtsugning, det var noget jeg fandt dybt unaturligt, men det har ændret sig fuldstændigt. Efter utallige slankekur forsøg, øget motion og fokus på kost tog jeg imod tilbuddet og det har jeg ikke fortrudt så meget som ét sekund.

Jeg blev henvist til en klinik med speciale i netop fedtsugning og mine forvrængede billeder af selve indgrebet, blev manet til jorden efter blot ti minutters konsultation. De var virkelig gode til at skabe tryghed omkring indgrebet, oplyse mig meget detaljeret omkring alt i processen og sørge for den bedst mulige oplysning generelt. Selve indgrebet var ud over dette, langt mindre omfattende end først antaget.

Jeg tror måske at det er medierne, der har skabt et skræmmebillede af fedtsugning, men jeg kan bekræfte at det slet ikke er så overdrevet, som det tit bliver malet i medierne. Jeg har for første gang nogensinde en vægt, der kan arbejdes videre på, da de mange overflødige kilo nu er væk på balder og lår. Der er nok nogle der vil mene at det er at skyde genvej, men i min situation har det været startspringet til et nyt og lettere liv.

Top