Du er her
Forside > Uddannelse > Fenskær Efterskole i Lemvig er en specialefterskole

Fenskær Efterskole i Lemvig er en specialefterskole

Fenskær, Efterskole, Lemvig

Fenskær Efterskole i Lemvig er en specialefterskole. Dette betyder, at der er dobbelt så mange ansatte pr. elev end på ”normale” efterskoler. Dette er med til at give eleverne mere alene tid med de ansatte. Fenskær Efterskole i Lemvig er et tilbud til unge, der tidligere har haft det svært i det danske uddannelsessystem. Dette kan både skyldes faglige som sociale årsager. Derfor har de haft det svært i uddannelsessystemet. Derfor er det også vigtigt med det ekstra antal af lærer.

I og med at Fenskær Efterskole ligger i Lemvig, kan man ikke komme udenom den smukke natur. Eleverne har fra Fenskær Efterskole i Lemvig ikke langt til en havn som der ligger i Lemvig. På samme tid er der ikke langt til skov og natur. Dette kommer også til udtryk i de valgfag, som efterskolen udbyder. Her vil du kunne tage valgfag som ”På tur i skoven” og ”Jagt og natur”.

 

Det er vigtigt, at eleverne på Fenskær Efterskole i Lemvig får en god oplevelse i deres tid på efterskolen. Derfor er der mulighed for at tage en masse valgfag som passer til elevernes interesser. Det er f.eks. mange muligheder for sportsglade elever. Dart, billard, fitness, o-løb og fodbold er blort nogle af de muligheder man som elev på Fenskær efterskole i Lemvig har.

Du kan på deres hjemmeside læse mere om alle de mulige valgfag. Du vil også her kunne finde et billedgalleri. På den måde kan få et indblik i hverdagen på en efterskole i Lemvig. Der er også mulighed for at se en video eller to på hjemmesiden. Det kan være et stort valg, når man skal vælge efterskole. Derfor kan du bestille en brochure. Dermed kan du læse meget mere om Fenskær Efterskole i Lemvig, inden du tager det store valg.

Top