Du er her
Forside > Erhverv > Firmafest, julefrokost og øl – Hukommelsen svigter mig

Firmafest, julefrokost og øl – Hukommelsen svigter mig

Jeg at der vel næsten er et år siden at jeg var til den bedste firmafest i mit liv. Hukommelsen er jo en smule uskarp, som det så ofte sker når man har fået for meget indenbords. Nu var det jo egentlig ikke firmafesten jeg ville tale om, men den skal da lige nævnes, for den var nemlig noget ud over det sædvanlige. Jeg kan egentlig ikke rigtig forklare hvad der gjorde det, men det føltes slet ikke som en firmafest. Folk gav bare los og hyggede sig og det var fantastisk.

For at komme til sagen så spurgte jeg ved samme lejlighed, lettere beruset antager jeg, en af dem så stod for arrangementet, om de også kunne arrangere mindre arrangementer for private, og jeg mener bestem at svaret var ja. Derfor, nu hvor jeg så småt er begyndt at bekymre mig om årets julefrokost, vil jeg også gerne kontakte dem med henblik på at hyre dem, men jeg har naturligvis glemt hvad firmaet hed.

Så er der jo desværre ikke meget andet tilbage end at skrive her, og spørge om i kender til nogen lignende arrangør. Jeg tror at de er meget brugt i forhold til firmafest i København, så måske kan det være en ledetråd, men hvis ikke vil jeg også være meget taknemmelig for anbefalinger af andre gode arrangører.

One thought on “Firmafest, julefrokost og øl – Hukommelsen svigter mig

  1. Kender det alt for godt det der med at få for meget indenbords til en firmafest, og det kan jo desværre godt være ret uheldigt for nogle.
    Hvis det er, at du stadig ikke er kommet i kontakt med de arrangører, som du kender, så kender jeg nogle, der er rigtig gode til at arrangere julefrokost, og du kan nå det endnu.

Comments are closed.

Top