Du er her
Forside > Erhverv > Firmafrokost – Så kan medarbejderne droppe madpakken

Firmafrokost – Så kan medarbejderne droppe madpakken

firmafrokost

Det siges, at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Men det er der faktisk ingen beviser for, og udtrykket skulle eftersigende stamme fra en gammel Kellogs reklame. For mange er frokosten nemlig ligeså vigtigt, og det er her en firmafrokost kommer ind i billedet. Hvis man gerne vil sørge for, at ens medarbejdere får en god frokost, så er det et godt valg. Med en firmafrokost fra Frokost.dk, så vil man få leveret en lækker og varieret frokost, hver dag. Det betyder, at medarbejderne slipper for at skulle smøre en madpakke om morgenen. Det må siges at være en luksus, som de fleste vil nyde godt af.

 

 

Giver virksomheden og medarbejderne fordele

Der kan være mange gode fordele ved at bestille firmafrokost udefra. Det er selvfølelig ikke noget krav, og mange har det fint med selv at skulle tage en madpakke med. Men efterhånden sørger de fleste virksomheder for firmafrokost på den ene eller anden måde, og derfor har de ansatte en forventning om at få det. Det er heller ikke kun til gavn for den enkelte medarbejder, da der er klare fordele ved at alle sidder sammen og spiser. Så har de nemlig mulighed for at snakke samme om andet end arbejde, og det kan være med til at skabe et godt socialt fælleskab. Når medarbejderne socialiserer, så begynder de også at blive mere end bare kollegaer. Det kan øge medarbejdertilfredsheden, da de vil begynde at føle, at de arbejder sammen med venner. Det styrker sammenholdet og gør det lettere for dem at samarbejde. Et godt samarbejde er vigtigt for de fleste virksomheder, da mange arbejdsopgaver ofte kræver mere end en person. Det er da også derfor, at mange virksomheder investerer i teambuilding. I bund og grund er det ligesom at holde en lille firmafest – bare uden alkohol selvfølelig.

 

Mange valgmuligheder giver variation

Mad er en smagssag, og derfor kan det være svært at finde noget alle kan lide. Netop af den grund, har Frokost.dk samlet en masse forskellige køkkener, som man frit kan vælge imellem. Dermed får man en firmafrokost, hvor der er stor fleksibilitet og variation. Så kan man med garanti finde noget der falder i alles smag. Variation er vigtigt af to grunde. For det første bliver det hurtigt kedeligt, hvis man spiser det samme hver dag. For det andet, så er der nogle sundhedsfordele ved at spise varieret. Begge gode grunde for at vælge en varieret firmafrokost. Derudover er der også lidt spænding over menuen, hvor man kan glæde sig til at prøve den nye menu eller det nye køkken. Det er i hvert fald nogle overvejelser man bør have, når man skal vælge en leverandør af firmafrokost.

 

Kvaliteten skal være god

Der er ikke noget ved en firmafrokost, hvis ikke maden er af en vis kvalitet. Derfor er der også stor fokus på dette hos Frokost.dk, når de har skulle tilføje køkkener til deres koncept. Alle køkkener der tilknyttet bruger derfor gode og friske råvare, så man ikke skal bekymre sig om kvaliteten. Så får man også en lækker og velsmagende firmafrokost, som man kan glæde sig til. Det, sammensat med fleksibiliteten, gør dem til et rigtig godt valg som leverandør af en frokostordning.

 

Skal det være ekstra sundt?

For dem som ønsker en firmafrokost der er lidt sundere end sædvanligt, så har Frokost.dk lavet et koncept de kalder Firmasund. Her er sundheden i fokus, hvilket bliver reflekteret i retterne der bliver leveret. Det kan være en god investering i medarbejdernes helbred, og mange af dem vil sætte pris på det. For sikre sig, at maden rent faktisk er sund, så bliver køkkenerne rådgivet af en diætist. På den måde kan de garantere nogle nærende retter. Det er der nok mange der vil sætte pris på, nu hvor sommeren kommer tættere og tættere på.

 

Varieret, fleksibelt og lækkert

Hos Frokost.dk kan man altså få en varieret, fleksibel og lækker firmafrokost. Og da det er en moderne virksomhed, så foregår det hele selvfølelig via en app. Det er rigtig smart, da det vil give virksomheden et godt overblik over menuen. På denne app kan man også anmelde maden, og hvis man ikke kommer på arbejde en dag, så kan man bare gå ind og afmelde sig. Så slipper virksomheden for at betale mere end nødvendigt, og madspil bliver selvfølelig undgået.

 

Hvis man ønsker en firmafrokost, så bør man helt sikkert tage et smut forbi Frokost.dk. Hvis man gerne vil have et tilbud, så kan man bare udfylde en kontakt formular. På hjemmesiden finder man også masse information om deres frokostordninger – bl.a. hvilket byer de leverer til.

Top