Du er her
Forside > Hjemmet > Flyttefirma København – Kan det virkelig passe at de er billigst?

Flyttefirma København – Kan det virkelig passe at de er billigst?

Nu er det jo ikke fordi at jeg synes at flyttefirma København er dyre, men jeg skal jo kun have flyttet indholdet af et kollegieværelse. det skal jo ikke engang flyttes særlig langt, så derfor var det også at jeg tænkte at det må kunne gøres meget billigt.

Da jeg fejlede i mine forsøg på at finde et flyttefirma I København som kunne tilbyde den rette pris, skrev jeg derfor et indlæg på et forum, for at forhøre mig nærmere. Igen og igen fik jeg at vide at Flyttefirma København er de billigste, men kan det virkelig være rigtigt?

Jeg mener når du der er sådan et stor marked for flytning for studerende, så må der da også være nogen der har fundet på nogen rabatter eller lignende. studerende har som bekendt ikke særlig mange penge, men skal alligevel flytte ofte i mange tilfælde. Så er det vel kun ret og rimeligt at der bliver taget ekstra hensyn til denne gruppe af mennesker. Det ser jo ud til at jeg må tage til takke med Flyttefirma København, hvilket heller ikke er helt ved siden af, men jeg tænkte at jeg lige ville forhøre mig her først.

Top