Du er her
Forside > Hjemmet > Har brug for et eller flere flyttefirmaer med mange flyttebiler

Har brug for et eller flere flyttefirmaer med mange flyttebiler

Jeg er for nyligt blevet sat til at administrere flytningen af et større firma, hvilket er noget som jeg aldrig har prøvet før, så jeg kan altså godt bruge nogle gode råd og noget vejledning. Jeg antager at det første jeg får brug for er et eller flere flyttefirmaer. Det er som sagt en stor flytning, så der skal naturligvis bruges mange flyttebiler.

Men flyttefirmaer og flyttebiler er jo bare en lille del af det, for der skal jo både flyttes ud og ind. Maskinerne skal splittes ad og samles igen, hundredvis af computere skal markeres således at de kan identificeres ved destinationen, ligeledes med serverparken og jeg ved snart ikke hvad.

Jeg har garanteret ikke overvejet bare halvdelen af de mulige komplikationer. Men måske findes der ligefrem en flytteforretning, som har erfaring med firmaflytninger? Jeg kender ikke umiddelbart til nogle, men hvis du ved noget, vil jeg meget gerne høre mere. Og hvis ikke, så er enhver anbefaling velkommen, bare husk at jeg har brug for rigtig mange flyttebiler til denne flytning, for det må nemlig ikke tage for lang tid. Der er faktisk kun afsat én dag til det, plus en ekstra til det uforudsete, og det er jo ikke alverden.

Top