Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Hoste med slim og forkølelse kan afhjælpes med naturprodukter

Hoste med slim og forkølelse kan afhjælpes med naturprodukter

Til trods for at det har været en mild vinter, så er det langt fra alle, der har været forskånet for influenza, forkølelse og hoste med slim. Det milde vejr gør, at bakterier har den perfekte grobund, hvilket medfører mere sygdom.

Mange tror ikke, at chancen for forkølelse er så stor, når vejret er varmt og fugtigt, hvorfor mange glemmer at tage varmt tøj på, og derfor ofte bliver kolde. Selvom det ikke er minusgrader, så bliver det koldt, så snart solen er væk. Og den fugtige luft kan give mere slim i luftvejerne, hvorfor man ofte vil føle at hoste med slim bliver værre, når man er udendørs.

Det milde vejr kan derfor gøre det svært at komme af med hoste med slim, da den fugtige luft giver hosten en god grobund. Luftvejene er sarte, og en kold luft er derfor oftere bedre for forkølelse og hoste med slim, da den er mere ren. Heldigvis har vi dog stadig ikke set den samme influenza og lungebetændelses epidemi, som vi gjorde sidste vinter.

Er man så uheldig, at man allerede er blevet forkølet eller har fået en svær hoste med slim, er der heldigvis mange gode råd at hente. Snakker man med lægen, vil han eller hun som regel konstatere, at det blot er en virus, man har fået, hvorfor penicillin ikke vil hjælpe. Desuden har kroppen en gang imellem godt af at blive udsat for forskellige vira i forbindelse med forkølelse, da det er med til at gøre ens immunforsvar stærkere.

Når lægen ikke kan hjælpe, kan det være en god ide at kigge efter natur- og helseprodukter, hvor der bruges planter og blomster fra naturen, som kan afhjælp symptomerne på hoste med slim, influenza og forkølelse. Dette er der mange danskere, der har indset, hvorfor flere og flere kigger denne vej, når de har brug for lindring i forbindelse med forkølelse.

3 thoughts on “Hoste med slim og forkølelse kan afhjælpes med naturprodukter

  1. At døje med en slem virus, som både skaber forkølelse og hoste med slim, kan være meget frustrerende! Dette oplever alle på et tidspunkt, men jeg har erfaret, at det godt kan betale sig at prøve forskellige natur- og helseprodukter. Jeg har haft stor succes med at mindske min hoste ved forkølelse, så der ikke kommer så meget slim.

  2. Jeg er også stor fortaler for natur- og helseprodukter, da jeg mener, at man fylder sin krop med nok kunstige ting i forvejen. Specielt har jeg haft stor erfaring med Echinaforce, som jeg har brugt i flere år til at forbedre immunforsvaret og holde forkølelsen på afstand.

  3. Godt jeg faldt over dette indlæg, for jeg plages af forkølelse hver eneste dag, og det er simpelthen ikke til at holde ud!

Comments are closed.

Top