Du er her
Forside > Elektronik > Forskel på kompatible og originale HP blækpatroner?

Forskel på kompatible og originale HP blækpatroner?

brand logo

Spørgsmålet om hvorvidt  kompatible HP blækpatroner er forskellige fra de originale er et ganske naturligt spørgsmål at stille sig selv, da det rent ud sagt kan være en jungle at finde rundt i først og fremmest alle de forskellige mærker på blækpatroner men ikke mindst at skelne kvalitet fra lavkvalitet. Læs videre her for at finde svaret på, om der er forskel på kompatible og orignale HP blækpatroner.

Hvorfor købe kompatible HP blækpatroner?

Mange vil have en frygt for at købe noget uægte, og det gælder for så vidt, når det kommer til tasker, smykker og også når det kommer til blækpatroner. Vi er nærmest blevet kodet med, at det eneste rigtige er at købe de originale produkter og at alle alternativer er makværk, som går i stykker for et godt ord.

Sådan behøver det dog ikke at være! For eksempel ved man hos Kompatibel ApS, der har webshoppen kompat.dk, at der ikke er nogen synderlig forskel på kompatible HP blækpatroner og det originale modsvar fra HP selv. Den eneste er rent ud sagt en besparelse på 75% på de kompatible blækpatroner, og at HP’s logo ikke figurerer på patronen, men hvis man kan leve med dette, er der hverken forskel i kvaliteten på blæk, holdbarheden på blækpatronen eller den service, som følger med købet af en kompatibel HP blækpatron.

Dette ses bl.a. på Kompatibel ApS’ trustpilot score på 9,2, som uden tvivl ville være svær at have opnået, hvis der ikke var tale om kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.

Gem

Top