Du er her
Forside > Frisør > Frisørsalon der kan rådgive dig om tidens trends

Frisørsalon der kan rådgive dig om tidens trends

Frisørsalon

Udbuddet af frisørsaloner i Danmark er meget stort. Det kan derfor være svært at vælge, når det er tid til en ny frisure. Priserne varierer også meget og i en by som København. Her vil du kunne finde herreklip til kun 100 kr. og dameklip til 200 kr. Priserne ændrer sig selvsagt, når man kommer ud i provinsen. Ofte vil der findes færre udbydere, men til gengæld en højere standart blandt disse.

Salon med speciale i at lave farver og striber

I Nordsjælland findes der en frisørsalon, der er specielt kendte for deres farver og striber. Denne frisørsalon bliver anset for at være blandt de førende frisørsaloner, når det kommer til farver og striber. Frisørsalonen har tre afdelinger. Disse afdelinger ligger i Hillerød, Frederikssund og Frederiksværk. Dermed dækker frisørsalonen en stor del af Nordsjælland, og det vil være let tilgængeligt fra de fleste steder i Nordsjælland.

Personalet er kompetent og bliver efteruddannet

Når man besøger denne frisørsalon, kan man forvente høj standart fra personalet. Personalet bliver nemlig løbende efteruddannet. Dermed er frisørsalonen sikre på, at de ansatte altid er med på tidens trends og mode. Trends og mode er to meget vigtige elementer i denne branche. Det er nemlig altafgørende, når kunderne skal have rådgivning til deres frisure. For at de ansatte er mest muligt opdateret, bliver de både sendt på kurser i Danmark og i udlandet. I udlandet opstår de nyeste trends tidligere, og det er derfor nødvendigt for, at de kan komme med den mest opdaterede rådgivning.

Læs meget mere om salonen på deres hjemmeside

Frisørsalonen har også en hjemmeside. Her vil du kunne læse meget mere om deres frisørsalon. Du vil blandt andet kunne se de produkter som de bruger. Frisørsalonen efterstræber nemlig at benytte så naturlige produkter som muligt. Du vil også have mulighed for at bestille tid online og se deres priser.

Top