Du er her
Forside > Hobby > Biler > Hvad er friværdien i din bil? – Få en vurdering af din bil

Hvad er friværdien i din bil? – Få en vurdering af din bil

vurdering af bil

Går du med tanker om at udnytte friværdien i din bil? Men er du i tvivl om, hvad du kan få for den? Så bør du overveje at få en vurdering af din bil.

En vurdering af din bil kan give dig et indblik i, præcis hvad du kan få for den, og hjælpe dig med at tage en endelig beslutning om at sælge eller ej.

Måske du slet ikke ønsker at skille dig af med din bil, men har brug for lidt ekstra kontakter til at betale en stor regning eller lignende? I så fald har du mulighed for at få vurderet din bil med henblik på at sælge den til et firma, der gør sig i køb med tilbagekøb.

Få en uforpligtende vurdering af din bil

En af disse virksomheder er Pant i Biler. Pant i Biler udfører med glæde en uforpligtende vurdering af din bil. Alt du skal gøre er at udfylde en ansøgning på deres hjemmeside, med billede og information om din bil, og indsende den.

Efter 48 timer vil du modtage et forhåndstilbud, der er baseret på en ekstern eksperts vurdering af din bil ud fra billedet og de givne information. Forhåndstilbuddet vil ligge på 50% af den værdi bilen er vurderet til.

Sådan forgår aftalen med Pant i Biler

Herfra er det så op til dig, om du vil indgå en aftale med Pant i Biler. Beslutter du dig for at takke ja, skal din bil til endnu en vurdering. Denne gang fysisk, hos en af Pant i Biler værksteder i enten Skovlunde eller Kolding. Herefter vil du få den endelige vurdering af din bil, der kan stige eller falde sammenlignet med forhåndstilbuddet, alt efter hvad de finder.

Vælger du at gå videre med den endelige vurdering, udarbejdes der en udbetalingskontrakt, der overfører bilen til Pant i Biler. Der fastlægges samtidig en løbeperiode fra dagen aftalen indgås til den dag, du kan købe bilen tilbage fra Pant i Biler. Du vil have det aftalte beløb på din konto inden for 24 timer.

Pant i Bilers service er ikke noget lån, derfor er der heller ikke renter på beløbet. Pant i Biler tjener på deres forretning gennem den mindre difference, der er på beløbet du får udbetalt, og det du skal betale tilbage for at få bilen retur. Du kan læse mere om Pant i Biler på deres hjemmeside www.pantibiler.dk.

Top