Du er her
Forside > Kirurgi > Gastriball: Få hjælp til dit vægttab uden kirurgi

Gastriball: Få hjælp til dit vægttab uden kirurgi

weight loss fork

For mange kan et vægttab være en livslang kamp, som aldrig får en ende. Det manglende fald i tallene på vægten betyder mere og mere i hverdagen, mens motivationen til at spise sine grøntsager og gå de fornødne kilometer hver dag lige så langsomt forsvinder. Det er desværre realitet for rigtig mange danskere i dagens samfund.

I desperation vælger mange at få hjælp til vægttabet via med kirurgiske indgreb i form af diverse plastikoperationer. Men procedurerne er ofte komplicerede og helingsprocessen er lang med chance for at få komplikationer undervejs.

Vælg den ikke kirurgiske metode

Hos Gastriball har de en mission om at realisere drømmen om vægttab, dog uden kirurgiske indgreb. I stedet for er de udbyder af ikke kirurgiske maveballoner, som har til formål at optage plads i mavesækken, så kalorieindtaget mindskes.

Gastric ballon – din hjælp til vægttab

Du har måske stødt på betegnelsen “Gastric Ballon” før. Det er efterhånden en udbredt procedure, som anvendes i forbindelse med vægttab. Selve proceduren foregår under lokal bedøvelse, hvor ballonen placeres i mavesækken gennem munden. Det er en hurtig procedure, som har for øje at hjemsende patienten inden for kort tid efter indgrebet.

Da alle mennesker er forskellige, kræves forskellige vægttabssystemer, således den rette løsning anvendes.

Hos Gastriball udbyder de tre vægttabssystemer: Obera, Medsil og Spatz. Fælles for alle vægttabssystemer er placeringen og selve proceduren. Proceduren foregår under lokal bedøvelse, hvor en maveballon bliver placeret i mavesækken gennem munden. Når placeret i mavesækken, fyldes ballonen med saltvand, således den skaber et tryg i maven, som fremskynder følelsen af mæthed.

Konsekventligt mindsker det indtagelsen af kalorier.

Kom til en gratis forundersøgelse

Er du i tvivl om, hvorvidt en vægttab uden kirurgi er løsningen for dig? Hos Gastriball tilbyder de en gratis forundersøgelse, så du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål eller bekymringer.

 

 

Top