Du er her
Forside > Elektronik > Gør registrering nemmere med en kørselsregnskab app

Gør registrering nemmere med en kørselsregnskab app

På de danske veje kører der mange firmabiler rundt. Det stemmer meget godt overens med, at afgifterne i Danmark er relativt høje, således at man ikke i alle tilfælde får så meget bil for pengene. Man sparer derfor en del penge ved at have en firmabil, da man kun skal betale beskatning. Det betyder dog også, at det pågældende firma, som udgangspunkt, styrer hvilke biler der køres rundt i. Ønsker man at gøre det anderledes, hvilket der er en del der gør, så kan man eventuelt få kørepenge for kørte kilometer i egen bil. Det kræver dog en eller anden form for registrering af hvornår bilen bruges i arbejdsembede. Det kan dog godt være lidt besværligt. Det findes der dog en løsning for. Med en kørselsregnskab app kan man nemt registrere præcis hvor langt man kører. En kørselsregnskab app fungerer ved hjælp af en smartphones gps-system, så man meget præcist kan indregne kilometer kørt. Derved skal man ikke bekymre sig om, at ens medarbejdere får registreret alt med det samme, da man også gennem sin kørselsregnskab app, manuelt kan indtaste den kørte tur. Desuden kan man knytte en beskrivelse til den kørte tur, således at man nemt kan dokumentere, hvorfor man har kørt den pågældende tur. Man slipper derfor for at redegøre for en tur, som man kørte for en måned siden, som man ikke lige har fået skrevet ned.
Alt registrering gennem en kørselsregnskab app lever også op til alle regler, som SKAT har fastsat. Skulle man af forskellige grunde være nødt til at arbejde uden for Danmarks grænser, så kan en kørselsregnskab app også hjælpe. Kørselsregistrering gennem en optimal kørselsregnskab app lever nemlig op lovgivningen i forskellige lande, som man kan finde sig selv i.
Den pågældende kørselsregnskab app, som fungerer optimalt i hele verden, er en del af Acubiz’ EMS løsning. Det er altså en del af deres samlede Expense Management System, som giver mulighed for en kørselsregnskab app, plus en masse andre smarte løsninger.
Nu er det derfor slut med at registrere alle kørte ture i sine noter, for med Acubiz’ Expense Management System kan man anvende deres kørselsregnskab app og nemt registrere alle kørte ture, udelukkende ved hjælp af sin smartphone. Man kan læse meget mere om deres samlede løsninger på deres hjemmeside, så man kan blive klogere på, hvordan det egentlig er at systemet fungerer, og hvordan det kan gavne ens virksomhed, hvilket det højst sandsynligt kan.

Top