Du er her
Forside > Sundhed & Helse > Har du akut tandpine, kan en vagttandlæge hjælpe

Har du akut tandpine, kan en vagttandlæge hjælpe

Tandpine kan opstå lige pludseligt, og årsagen til det kan være af flere grunde. Tandpine kan være meget ubehageligt, og det er derfor enormt vigtigt at opsøge en tandlæge hurtigst muligt. Det er derfor en god ide at opsøge en vagttandlæge, hvis en akut tandpine pludselig skulle opstå. En almindelig tandlæge har åbningstider, men en vagttandlæge er til rådighed alle timer af døgnet.

Tandlægecenter tilbyder vagttandlæge hvis du har tandpine

Hvis din tandpine opstår uden for Tandlægecenter Højbro plads’ åbningstider, og du har akut brug for en tandlæge er det muligt blot at ringe til deres vagttandlæge. Vagttandlægen er til rådighed døgnet rundt, hvis man skulle have eventuelle spørgsmål omkring, hvad man skal gøre ved en eventuel akut tandpine eller ved en knækket tand. Tandlægecenterets tandlæger er meget veluddannede samt kompetente, og kan foretage hvilken som helst tandbehandling. Hvis man ikke har brug for den akutte vagttandlæge, er man selvfølgelig også velkommen til bare at bestille en tid i dagtimerne og få behandling efter behov. Tandlægecenteret tilbyder en høj kvalitet inden for deres behandlinger, og Tandlægecenteret behandler med de bedste materialer, udstyr og teknikker.

Hvis man bor i København, og har brug for en ny tandlæge eller akut vagttandlæge, hvis en akut tandpine skulle opstå, burde man overveje Tandlægecenter Højbro plads.

Top